Μεγάλη μεταγραφή με Στεφανή η Γόρτυς!

Ποδόσφαιρο
Μεγάλη μεταγραφή με Στεφανή η Γόρτυς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και του Ηρακλή θα αγωνιστεί στην ομάδα του Γιάννη Κοντάκη

Η έλευση του Κώστα Στεφανή στο Ηράκλειο για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους φέρνει μια μεγάλη μεταγραφή για την Γόρτυνα, με την ομάδα του Γιάννη Κοντάκη να κάνει δικό της τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και του Ηρακλή αλλά και διεθνή με την Εθνική Ελπίδων.

Έτσι θα ενισχύσει την Γόρτυνα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και πρόκειται για μια πολύ ισχυρή προσθήκη. Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει τα εξής:

"Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν λίγο η διοίκηση της ομάδας μας. Πιο συγκεκριμένα στο δυναμικό της Γόρτυνας ανήκει εδώ και λίγες ώρες, ο διεθνή με την εθνική ελπίδων, πρώην παίκτης του ΟΦΗ και του Ηρακλή Κώστας Στεφανής.

Ο Κώστας Στεφανής, ο οποίος είναι αμυντικός μέσος, γεννήθηκε στον Πόρο στις 11 Απρίλη 1984 (34 ετών) και έχει ύψος 1,77.

Έχει 52 συμμετοχές στη Super League (31 με Ηρακλή, 16 με Παναχαϊκή, 5 με ΟΦΗ) και ένα γκολ, 12 συμμετοχές στη Football League (7 με Παναχαϊκή, 5 με Ολυμπιακό Βόλου) και 3 στο κύπελλο Ελλάδος (2 με Ηρακλή, 1 με Παναχαϊκή). Ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, το εθνόσημο της οποίας έχει φορέσει 7 φορές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την U20 της Παναχαϊκής και στις 2/4/2002 αγωνίζεται για 90' με την ανδρική ομάδα της Παναχαϊκής στο 3ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Τη σεζόν 2002-03 μεταβαίνει στην ανδρική ομάδα της Παναχαϊκής που αγωνιζόταν τότε στην Α Εθνική και κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία στις 27/10/2002 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα αγωνιζόμενος και στα 90 λεπτά. Στις 1/5/2003 στον αγώνα με την Προοδευτική σημειώνει και το μοναδικό του γκολ στη Super League.

Στις 6 Ιουνίου 2003 σε ηλικία 19 ετών, 1 μήνα και 26 ημερών γίνεται διεθνής με την εθνική ελπίδων, αγωνιζόμενος για 52' απέναντι στην Ισπανία U21 για τα προκριματικά του Euro U21.

Από τον Ιανουάριο του 2004 μέχρι και τον Ιούνιο του 2006 αγωνίζεται στον Ηρακλή έχοντας για συμπαίκτες μεταξύ άλλων, το Νίκο Μαχλά, τον Κώστα Κιάσσο, τον Ηλία Προυσανίδη, τον Κώστα Καπετάνο κ.α

Το 2006 έρχεται στον ΟΦΗ και κάνει το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα απέναντι στην παλιά του ομάδα τον Ηρακλή στις 9/10/2006. 

Τον Ιανουάριο του 2009 φεύγει από τον ΟΦΗ και πάει στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στη συνέχεια αγωνίζεται με τα χρώματα του Αιγάλεω, του Αία Σαλαμίνας, της Ζακύνθου, του Ιωνικού, του Ατρόμητου Πειραιά, του Αμπελακιακού και του Ερμή Κορυδαλλού.

Τη σεζόν 2017-18 πάει στην Ένωση Αμφιάλης (Α1 Πειραιά). Τον Οκτώβρη του 17 επιστρέφει μετά από 12 χρόνια στον Ηρακλή στον οποίο δεν μένει για πολύ και ξαναγυρίζει στην Ένωση Αμφιάλης όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.

Την εφετινή σεζόν έχει αγωνιστεί στα 10 από τα 11 ματς της Αμφιάλης έχοντας 735 λεπτά συμμετοχής και 3 γκολ.

Με την ποδοσφαιρική του κατάρτιση και την τεράστια εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια, ο Κώστας Στεφανής είναι σίγουρό ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα την προσπάθεια της ομάδας μας στο εφετινό πρωτάθλημα. Καλώς ήρθες Κώστα!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News