Τοπικό

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Σηφάκης

Φιλικό διαζύγιο στον Κρουσώνα με τον πολύπειρο προπονητή

Οδυνηρή αποδείχτηκε για τον ΠΑΟ Κρουσώνα η εντός έδρας ήττα την περασμένη αγωνιστική από τη Μινωική και έφερε ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα. Ο πρόεδρος Κώστας Μπουμάκης και οι διοικούντες συζήτησαν με τον προπονητή Μύρωνα Σηφάκη και αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε τέσσερις μήνες στο τιμόνι του σωματείου, έχοντας διαδεχτεί το Νίκο Ανδριανάκη. Κοούτσαρε τον ΠΑΟΚ για 14 παιχνίδια στην Α1 ΕΠΣΗ και είχε απολογισμό 8 νίκες, 4 ήττες και 1 ισοπαλία αλλά και τη νίκη - πρόκριση για το Κύπελλο ΕΠΣΗ κόντρα στις Ελπίδες.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία ενώ ο ίδιος τόνισε ότι η αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία οφείλεται σε προσωπικούς λόγους, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο του για να βρίσκεται στην τετράδα της Α1 ΕΠΣΗ, ενώ για τον ίδιο το σωματείο και ο πρόεδρος Κώστας Μπουμάκης θα είναι πάντα φίλοι.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Κρουσώνα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Νίκο Σουργιά για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας

Σχόλια