Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Σηφάκης

Ποδόσφαιρο
Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Σηφάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλικό διαζύγιο στον Κρουσώνα με τον πολύπειρο προπονητή

Οδυνηρή αποδείχτηκε για τον ΠΑΟ Κρουσώνα η εντός έδρας ήττα την περασμένη αγωνιστική από τη Μινωική και έφερε ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα. Ο πρόεδρος Κώστας Μπουμάκης και οι διοικούντες συζήτησαν με τον προπονητή Μύρωνα Σηφάκη και αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε τέσσερις μήνες στο τιμόνι του σωματείου, έχοντας διαδεχτεί το Νίκο Ανδριανάκη. Κοούτσαρε τον ΠΑΟΚ για 14 παιχνίδια στην Α1 ΕΠΣΗ και είχε απολογισμό 8 νίκες, 4 ήττες και 1 ισοπαλία αλλά και τη νίκη - πρόκριση για το Κύπελλο ΕΠΣΗ κόντρα στις Ελπίδες.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία ενώ ο ίδιος τόνισε ότι η αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία οφείλεται σε προσωπικούς λόγους, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο του για να βρίσκεται στην τετράδα της Α1 ΕΠΣΗ, ενώ για τον ίδιο το σωματείο και ο πρόεδρος Κώστας Μπουμάκης θα είναι πάντα φίλοι.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Κρουσώνα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Νίκο Σουργιά για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News