default-image

Καταγγελία για ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή κρητικής ομάδας

Ποδόσφαιρο
Καταγγελία για ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή κρητικής ομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πολύ άσχημο περαστικό βίας έρχεται στο φως, μετά από καταγγελία του Γρανίτη. Η χανιώτικη ομάδα, που συμμετέχει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΧ, κατήγγειλε ότι ο ποδοσφαιριστής της Στέλιος Σαρρής, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το Λύκειο Κολυμβαρίου.

Ο θύτης δεν κατονομάζεται, όμως η επίσημη ανακοίνωση του Γρανίτη αναφέρει ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστής της Σπάθας, ενώ τονίζεται επίσης ότι ο Σαρρής προτίθεται να καταθέσει μήνυση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Γρανίτη καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου μας Σαρρής Στέλιος έξω από το Λύκειο Κολυμβαρίου σήμερα Δευτέρα 14/01/2019 από ποδοσφαιριστή της ομάδας Σπάθα Κολυμβαρίου μπροστά στα μάτια πολλών μαρτύρων αλλά και των δυο αδερφών του εμπλεκόμενου που είναι και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές της Σπάθας.

Ο Στέλιος δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον Διευθυντή του λυκείου Κολυμβαρίου, μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μέχρι την ώρα της ανακοίνωσης ο Σαρρής βρισκόταν στο νοσοκομείο Χανίων περιμένοντας το εξιτήριο από τους γιατρούς, όπου στην συνέχεια θα μεταβεί μαζί με τους γονείς του στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν μήνυση στον εμπλεκόμενο.

Το Δ.Σ. του Γρανίτη, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, από την πρώτη στιγμή του συμβάντος βρίσκονται στο πλευρό του Στέλιου και της οικογένειας του, ενημερώσαμε ως όφειλε τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας Σπάθας (με τους οποίους είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για την πορεία της υγείας του ποδοσφαιριστή μας), το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χανίων, και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης.

Είμαστε και θα είμαστε διπλά στον Σαρρή και την οικογένεια του σε όποια νόμιμη κίνηση τους μέχρι τέλους. Θεωρούμε ότι οι αρμόδιοι θα πράξουν τα δέοντα.

Ευχόμαστε στον Στέλιο περαστικά και σύντομα κοντά μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News