Τοπικό

Δαμάστα: «Ήταν πραγματικά μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά»

Το φιλανθρωπικό τουρνουά της Δαμάστας «Μια αγκαλιά» για τα παιδιά» την Παρασκευή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το γεγονός αυτό ικανοποίησε την διοίκηση της ομάδας, καθώς όπως αναφέρει στη σημερινή ανακοίνωση όσα συγκεντρώθηκαν θα προσφέρουν ανακούφιση στους συνανθρώπους μας.

Αναλυτικά: «Μεγάλη επιτυχία είχε το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώσαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφού ο σκοπός του επιτεύχθηκε στον μέγιστο βαθμό.

Τα τρόφιμα, τα ρούχα και τα παιχνίδια που μαζεύτηκαν σίγουρα θα δώσουν μεγάλη ανακούφιση και βοήθεια για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, στα παιδιά και τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους του Ηρακλείου που παραβρέθηκαν την Παρασκευή το βράδυ στο γήπεδο του ΟΦΗ και ενίσχυσαν την προσπάθεια μας.

Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Ηρακλείου και την Μικτή Ομάδα Νέων, τον Γιούχτα, τους Διαιτητές του Ηρακλείου κ.κ. Φουκάκη, Αδαμάκη και Μαυραντωνάκη για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και τους Καλούς Σαμαρείτες που για άλλη μια φορά έδωσαν το παρόν για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Μέσα από την καρδιά μας ευχαριστούμε την Διοίκηση του ΟΦΗ για την ευγενή παραχώρηση του γηπέδου Θ. Βαρδινογιάννης "Γεντί Κουλέ" και την ζεστή φιλοξενία που μας επιφύλαξε σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση που αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας, αλλά και τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Παπαδόπουλο, που τίμησε με την παρουσία του το τουρνουά.

Ευχαριστούμε την Γυναικεία Ομάδα και την Ακαδημία του ΟΦΗ αφού με την παρουσία τους έδωσαν άλλο χρώμα στην εκδήλωση. Ευχαριστούμε την μεταφορική εταιρία “ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ” για την διάθεση του οχήματος και του χώρου φύλαξης όλων των αγαθών που συγκεντρώθηκαν, καθώς και την διανομή τους στα ιδρύματα την Τετάρτη 02/01/2019.

Ευχαριστούμε το Σούπερ Μάρκετ ΜΑΜΑΣ για την προσφορά του σε τρόφιμα και όλα τα ΜΜΕ της πόλης μας που κάλυψαν και πρόβαλαν την εκδήλωση.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους συγχωριανούς μας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμάστας που για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας και δείχνουν με τον πιο έμπρακτο τρόπο την αγάπη και την στήριξη τους στην ομάδα του χωριού μας.

Όλοι μαζί ανοίξαμε μια τεράστια «Αγκαλιά Για τα Παιδιά»! Σας ευχαριστούμε».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια