ΕΠΣ Ηρακλείου: «Η 1η Γιορτή Κρητικού ποδοσφαίρου έγραψε ιστορία»

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣ Ηρακλείου: «Η 1η Γιορτή Κρητικού ποδοσφαίρου έγραψε ιστορία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 1η Γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου αποτέλεσε για την ΕΠΣ Ηρακλείου και τις υπόλοιπες Ενώσεις, μια πρωτοποριακή εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Όχι μόνο για την αρτιότητα της ως διοργάνωση, αλλά και για τα σημαντικά «μηνύματα» προς όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Η ΕΠΣΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους συνετέλεσαν για αυτό το αποτέλεσμα, ενώ τονίζει ότι η εκδήλωση αυτή έγραψε ιστορία.

Αναλυτικά: «Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 αποτελεί πλέον ημερομηνία-σταθμό για την Κρήτη, το ποδόσφαιρο του νησιού, τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Είναι η ημερομηνία που καταφέραμε να γράψουμε ιστορία, να στείλουμε το μήνυμα που θέλαμε σε όλη την Ελλάδα. Το μήνυμα της ενότητας και του ποδοσφαιρικού συγκρητισμού. Του πολιτισμού, της παράδοσης και της κρητικής φιλοξενίας.

Η 1η Γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου 2018 πέρασε στην ιστορία ως η μεγαλύτερη εκδήλωση στα χρονικά των Ενώσεων της Κρήτης!

Ήταν μια ιδέα του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου με εμπνευστή τον μέγα χορηγό της Ένωσης και των Μικτών Ομάδων, Αντώνη Παπαδάκη. Kι αυτή η ιδέα πέτυχε, ανοίγοντας το δρόμο της αισιοδοξίας και της ελπίδας για το μέλλον.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά τις ΕΠΣ Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου, τους προέδρους τους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα και στήριξαν την 1η Γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου 2018. Όλοι μαζί συνεργαστήκαμε και φτάσαμε σε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού της Περιφέρειας κ. Νίκο Συριγωνάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους και στη συνεργασία τους στην εκπλήρωση αυτού του εγχειρήματος.

Ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης και συγκεκριμένα τον μέγα χορηγό PWM MEDICAL Αντώνης Παπαδάκης, όπως επίσης και: Αναψυκτικά Φήμη Ζηδιανάκης, ΚΕΝ Όμιλος Καράτζη, Νερά Κρήτης, Chrissi Daily Cruises, Φούρνος Χωριάτικο, Ammos Μανουσάκης και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη.

Ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο ΚΡΗΤΗ TV ως χορηγό επικοινωνίας και την άψογη οργάνωση και απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της εκδήλωσης.

Ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανώνυμους και επώνυμους βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η 1η Γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου 2018 γράφτηκε στην ιστορία και έδειξε το δρόμο για το μέλλον. Ραντεβού το 2019».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News