Τοπικό

Το κάλεσμα της ΕΠΣΗ για το φιλανθρωπικό τουρνουά της Δαμάστας

Ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα διοργανώνει αύριο η Δαμάστα.

Η συγκεκριμένη δράση ονομάστηκε «Μια αγκαλιά για τα παιδιά» και θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 19:30 στο «Γεντί Κουλέ».

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου απεύθυνε κάλεσμα με σχετική ανακοίνωση, με την οποία αναφέρει: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου αποδέχτηκε την πρόταση του σωματείου της Δαμάστας για τη συμμετοχή στο φιλανθρωπικό τουρνουά «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά».

Το φιλανθρωπικό τουρνουά πραγματοποιείται την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο κεντρικό γήπεδο ΟΦΗ «Γεντί Κουλέ» με ελεύθερη είσοδο.

Η ΕΠΣΗ προσκαλεί όλα τα σωματεία και το φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, παιχνιδιών κ.α. που θα δοθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη και άπορους συνανθρώπους μας.

Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών θα γίνεται σε ειδικό σταθμό έξω από τις Θύρες 8 και 9 του «Γεντί Κουλέ» απ’ όπου θα προσέρχεται ο φίλαθλος κόσμος στο γήπεδο.

Καλούμε όλα τα σωματεία να βοηθήσουν σε αυτήν την πρωτοβουλία. Όλοι μαζί να ανοίξουμε «Μια Αγκαλιά Για τα Παιδιά", μοιράζοντας χαμόγελα σε παιδικά προσωπάκια και δίνοντας μια χείρα βοηθείας σε άπορους συνανθρώπους μας».

Σχόλια