Αδελφοποίηση στον Κρουσώνα για ΠΑΟΚ και ΟΦΑΜ

Ποδόσφαιρο
Αδελφοποίηση στον Κρουσώνα για ΠΑΟΚ και ΟΦΑΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παντοτινά αισθήματα φιλίας θα δένουν πλέον για πάντα τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΑΜ, καθώς στο γήπεδο του Κρουσώνα πραγματοποιήθηκε απόψε η αδελφοποίηση των δύο σωματείων του Μαλεβιζίου.

Στον φιλικό αγώνα που έγινε, το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κώστας Μαμουλάκης και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σαλούστρος, Βαλτζάκης, όπως και η δημ. σύμβουλος κ. Άννα Φραντζεσκάκη.

Ήταν επίσης εκεί ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Βοργιάς, ενώ την όμορφη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ με τον προπονητή της κ. Χωματά.

Μετά το τέλος του φιλικού ακολούθησε μπάρμπεκιου στο προαύλιο του γηπέδου. Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί όσους συνέβαλαν σε αυτή την υπέροχη βραδιά και για τον μεγάλο όγκο των ειδών που συγκεντρώθηκαν, προκειμένου αύριο στις 11 το πρωί να παραδοθούν στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «ο Άγιος Σπυρίδων». Επίσης, ο ΠΑΟΚ οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Λιοντομήτσου.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο δήμος Μαλεβιζίου, το κέντρο Κουρήτες, τα Σούπερ Μάρκετ Φαιστός και η Κρεαταγορά Λιοντομήτσος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News