Η Δαμάστα στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" - Έκλεψε την παράσταση ο μικρός Τάσος!

Ποδόσφαιρο
Η Δαμάστα στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" - Έκλεψε την παράσταση ο μικρός Τάσος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσκεκλημένοι στην εκπομπή "ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ" της ΚΡΗΤΗ TV ήταν η ομάδα της Δαμάστας, την οποία εκπροσώπησαν ο γενικός αρχηγός Γιώργος Πολυχρονάκης, ο αρχηγός Μπάμπης Μαρκάκης και παρουσία-έκπληξη ήταν αυτή του μικρού Τάσου Πολυχρονάκη, ο οποίος είναι μαζί με τον αδερφό του οι δύο... μασκότ της Δαμάστας και δεν έχουν χάσει φέτος παιχνίδι!

Μιλώντας στους δημοσιογράφους Γιώργο Μιμίκο και Νικολέτα Σφακιανάκη, έγινε αναφορά στην πορεία της Δαμάστας και στην κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας χειμώνα στην Α2 ΕΠΣΗ αλλά και στο όραμα του μέλλοντος, που δεν είναι μόνο η παρουσία σε εθνικές κατηγορίες αλλά και η δημιουργία ενός πρότυπου αθλητικού κέντρου στη Δαμάστα.

Ξεχωριστή βέβαια σπουδαιότητα στην συζήτηση είχε το φιλανθρωπικό τουρνουά που θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο, εκεί όπου η Δαμάστα, ο Γιούχτας και η Μικτή ΕΠΣΗ θα ανοίξουν "Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά", θέλοντας μέσα από αυτή την δράση να μοιράσουν αγάπη και παιδικά χαμόγελα. Δείτε το πλήρες απόσπασμα με το αφιέρωμα στην Δαμάστα στην εκπομπή "ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ":

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News