Τοπικό

Ανακοίνωση Ρωμανού: «Δεν ξεχώριζε την μπάλα από τα καλοκαιρινά φρούτα»

Ανακοίνωση με... επικές ατάκες εξέδωσε η διοίκηση του Ρωμανού για τον διαιτητή του αγώνα με την ΑΕΚ. Σε αυτήν αναφέρει τα εξής: «Καταρχάς, δε ζητάμε δικαιολογία για την ήττα μας από την Α.Ε. Κατσαμπά, την οποία συγχαίρουμε για τη νίκη της.

Μήπως όμως η επιτροπή ορισμών διαιτητών των αγώνων της Α1 ΕΠΣΗ πρέπει να ορίζει στους αγώνες διαιτητές που να γνωρίζουν τους κανονισμούς ποδοσφαίρου και όχι ο κάθε χθεσινός τελειόφοιτος μιας σχολής διαιτησίας να κάνει το “αγροτικό” του στην Α1 και στην πλάτη ανθρώπων που πασχίζουν για το τοπικό ποδόσφαιρο, διαθέτοντας χρόνο, χρήμα και μεράκι;

Ο άρχων του σημερινού αγώνα όχι μόνο από κανονισμούς ήταν αδιάβαστος, αλλά ούτε την μπάλα μπορεί να ξεχωρίζει από κάποια καλοκαιρινά ισομεγέθη φρούτα, μαύρα ή πράσινα.
Είναι τυχαίο που σε κάθε σφύριγμα ο βοηθός επόπτης κ. Νικολακάκης τον διόρθωνε, τη μαρτυρία του οποίου επικαλούμεθα;

Μήπως ο κ. Κυριακόπουλος θα πρέπει να αλλάξει χόμπι, διότι με ανάλογες διαιτησίες το μόνο που θα προσφέρει είναι η μη προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα του Ηρακλείου, την απογοήτευση όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα και πολύ φοβόμαστε τη βία και την παραβατικότητα. Καλές γιορτές σε όλους».

Σχόλια