Νίκη με ψυχή για Μικτή Νέων και κορυφή στον όμιλο!

Ποδόσφαιρο
Νίκη με ψυχή για Μικτή Νέων και κορυφή στον όμιλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχωμένη παρουσιάστηκε σήμερα η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ στο γήπεδο του Αλμυρού, επικρατώντας με 1-0 του Ρεθύμνου και με αυτή τη νίκη πάτησε στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς, προσπερνώντας το Ρέθυμνο που έμεινε στους 6. Στην 3η θέση με 4 βαθμούς είναι τα Χανιά, που νίκησαν με 0-4 το Λασίθι στο γήπεδο της Κριτσάς.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Γάζι, το Ηράκλειο έβγαλε πάθος και παρότι έπαιξε σε όλο σχεδόν το β’ ημίχρονο με 10 παίκτες, έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στο δυνατό αλλά ανούσιο Ρέθυμνο.

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού σημείωσε στο 30’ ο Θεοδωράκης, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ανδρουλάκη.

Στο 53’ ο Τσακόνι δέχτηκε αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για φάουλ πάνω στο Γύπαρη αλλά με έξυπνη τακτική και καλή άμυνα, η ομάδα του Ηρακλείου στη συνέχεια δεν κινδύνεψε ουσιαστικά και έφτασε στο σπουδαίο τρίποντο κορυφής.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Καρδουλάκης, Παχάκης, Μαλιωτάκης, Βασιλάκης, Ζηδιανάκης (56’ Ξυλούρης), Τσακόνι, Αναστασιάδης (76’ Σταυρουλάκης), Ανδρουλάκης (69’ Γωνιωτάκης), Θεοδωράκης.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Μιχάλης Βουράκης): Μαρινάκης, Δρανδάκης, Γιαννούλης, Γκεοργκιέφσκι, Λιονής (81’ Τουρνάκης), Βαρούχας (66’ Σωπασής), Μπουρνέλης (52’ Τζωρτζινάκης), Γερωνυμάκης (41’ λ.τ. Βερνάδος), Καφετζής, Αλιάι, Γύπαρης (66’ Σαββάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News