«Φονέας» των ομάδων της Α1 η Δαμάστα, απέκλεισε και την Τριτωνία!

Ποδόσφαιρο
«Φονέας» των ομάδων της Α1 η Δαμάστα, απέκλεισε και την Τριτωνία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια έκπληξη στο Κύπελλο ΕΠΣΗ κατέγραψε η Δαμάστα, καθώς μετά τον Κυπελλούχο ΠΑΝΟΜ στην πρώτη φάση, σήμερα στα πλαίσια της δεύτερης φάσης απέκλεισε και την Τριτωνία επικρατώντας με 2-0.

Έτσι είναι αυτή που συνεχίζει στο θεσμό, συνδυάζοντας την πορεία της στο Κύπελλο με την πορεία πρωταθλητισμού στην Α2 ΕΠΣΗ, πετώντας μάλιστα εκτός θεσμού δύο ομάδες της Α1 Κατηγορίας.

Και τα δύο γκολ της Δαμάστας σημειώθηκαν στο α’ ημίχρονο, με τον Ζαχαριουδάκη στο 22’ να ανοίγει το σκορ και τον Κλαπάκη στο 42’ να αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο Μουλακάκης, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη η Τριτωνία είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς αλλά ο τερματοφύλακας της Δαμάστας Μαργαρίτης, απέκρουσε στο 51’ το πέναλτι του Στεφανάκη, διατηρώντας το 2-0, ενώ στο 78’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννακάκη.

ΔΑΜΑΣΤΑ: Μαργαρίτης, Βερούσι (55' Μαρκάκης), Σερλιδάκης, Σαρρής, Γενιτσαρίδης, Τσάφκα, Τζουβάρας, Γεωργαλάς, Ζαχαριουδάκης (77' Γαργανουράκης), Κλαπάκης (87' Περάκης), Μουλακάκης (84' Γκούφας).

ΤΡΙΤΩΝΙΑ: Κτιστάκης, Φτυλάκης, Καργιωτάκης, Μιχελινάκης, Σφακιανάκης, Σαξώνης (89' Ντόντα), Γιαννόπουλος (46' Φραγκιαδάκης), Αντωνακάκης (89' Βασιλάκης), Στρατιδάκης (46' Στεφανάκης), Γιαννακάκης, Σχοιναράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News