default-image

Tα παιδιά της Μικτής τιμούν τον Μανώλη Ντάγκινη!

Ποδόσφαιρο
Tα παιδιά της Μικτής τιμούν τον Μανώλη Ντάγκινη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαντική πρωτοβουλία διοργανώνουν παλιοί παίκτες των Μικτών Ομάδων που έζησαν μεγάλες στιγμές και επιτυχίες κατά το παρελθόν υπό την καθοδήγηση του προπονητή, Μανώλη Ντάγκινη.

Τα παιδιά της Μικτής αποφάσισαν να δώσουν έναν φιλικό αγώνα προς τιμήν του την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 και το παιχνίδι θα γίνει μεταξύ της γενιάς 1981-1982 εναντίον της γενιάς 1983-1984.

Επίσης θα τιμηθούν παλιοί παράγοντες όπως και η μνήμη του τότε παίκτη της Μικτής Ηρακλή Μαραγκάκη αλλά και του τότε προέδρου της ΕΠΣΗ, Γιώργου Βλαχάκη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μανώλης Ντάγκινης, ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών της Μικτής Ηρακλείου. Ο προπονητής μιας μεγάλης γενιάς ποδοσφαιριστών. Ο προπονητής της καρδιάς μας! Ο άνθρωπος που πρόσφερε απλόχερα τις γνώσεις του στα παιδιά καθώς, εκτός από το ποδόσφαιρο, τους δίδαξε και τις αξίες για την ζωή. 

Από τα χέρια του πέρασαν πολλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν και αγωνίζονται ακόμα σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Όπως επίσης αρκετοί από αυτούς είτε έφτασαν μέχρι την Super League, είτε διακρίθηκαν σε μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού αλλά και φόρεσαν την φανέλα με το εθνόσημο στην Εθνική Ελλάδας.

Γι’ αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να διοργανώσουμε έναν αγώνα για να τον τιμήσουμε και να τον ευχαριστήσουμε, αναγνωρίζοντας όσα έχει προσφέρει και σε εμάς αλλά και στο ποδόσφαιρο. 

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου. Προπονητής θα είναι ο κ. Ντάγκινης και θα αγωνιστούν δύο από τις καλύτερες πρώτες ομάδες που είχε σαν προπονητής στην Μικτή Ηρακλείου. Το παιχνίδι θα γίνει μεταξύ της γενιάς 1981-1982 εναντίον της γενιάς 1983-1984.

Στα πλαίσια του παιχνιδιού θα τιμηθεί ο κ. Ντάγκινης για την προσφορά του, όπως επίσης και όλοι όσοι ήταν κοντά μας εκείνη την εποχή. Πρόκειται για τους παράγοντες Κώστα Θεοδοσάκη, Μανώλη Μαθιουδάκη, Αλέκο Μουρτζάκη, Γρηγόρη Μωϋσάκη, Κώστα Ζουράρη αλλά και τον έφορο των Μικτών, Νίκο Κρητικό.

Ο αγώνας αυτός θα έχει και άλλη μια ιδιαιτερότητα, καθώς θα τιμήσουμε και την μνήμη του συμπαίκτη μας Ηρακλή Μαραγκάκη όπως επίσης και του αείμνηστου προέδρου τότε της ΕΠΣΗ, του Γιώργου Βλαχάκη.

Βέβαια στο παιχνίδι θα είναι καλεσμένοι και μπορούν να παρευρεθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τον κ. Ντάγκινη και παίκτες οι οποίοι είναι άλλης χρονολογίας γέννησης και να είναι κοντά μας εκείνη την όμορφη και ξεχωριστή ημέρα. 

Επίσης αποφασίσαμε ο αγώνας να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και να συγκεντρώσουμε τρόφιμα, παιχνίδια, μπάλες και είδη πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News