default-image

Η ιδιαίτερη επιστροφή Βολονάκη στον Κρουσώνα

Απόψεις
Η ιδιαίτερη επιστροφή Βολονάκη στον Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο σπουδαία μαλεβιζιώτικα ντέρμπι θα φιλοξενηθούν αύριο σε Κρουσώνα και Καλέσα. Στον Κρουσώνα για την 13η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Αλμυρό ενώ στα Καλέσα γίνεται η σπουδαία μάχη με άρωμα κορυφής στην Α2 ΕΠΣΗ ανάμεσα στον Μαραθώνα και την Δαμάστα.

Θα σταθούμε στο ντέρμπι του Κρουσώνα και αναμφίβολα στο πρόσωπο για το οποίο αυτή η αναμέτρηση είναι πολύ ιδιαίτερη. Ο λόγος για τον προπονητή του Αλμυρού, Δημήτρη Βολονάκη, ο οποίος επιστρέφει σε ένα γήπεδο το οποίο έχει σημαδέψει την προπονητική του καριέρα.

Ο "Βόλο" είναι πολύ αγαπητός στον Κρουσώνα, έχοντας πανηγυρίσει το 2006 με τον ΠΑΟΚ το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του στην Α' Κατηγορία και την άνοδο στο Περιφερειακό, αγωνίστηκε την ίδια χρονιά σε τελικό Κυπέλλου με την ίδια ομάδα. Μάλιστα και τα επόμενα χρόνια πέρασε από τον πάγκο, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, όσο και πιο πρόσφατα (2016-17) σε επίπεδο Α1 ΕΠΣΗ.

Σίγουρα θα νιώθει πολύ ιδιαίτερα, σε ένα ματς βέβαια που πάντα έχει το δικό του γόητρο και είναι ένα από τα... γνήσια ντέρμπι του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News