default-image

Η Δαμάστα και η δράση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά»!

Ποδόσφαιρο
Η Δαμάστα και η δράση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δαμάστα δεν πρωταγωνιστεί μόνο στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας αλλά θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και σε δράσεις που έχουν να κάνουν με τη στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και κυρίως παιδιών.

Των παιδιών που τις γιορτινές ημέρες που έρχονται έχουν ανάγκη από ζεστασιά, από αγάπη, έχουν ανάγκη από μια αγκαλιά... Έτσι, το σωματείο του Ηρακλείου στέλνει το δικό του μήνυμα, ανοίγοντας «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά»!

Σε συνεργασία με την ΕΠΣΗ και τον Γιούχτα θα δώσει μέσα στις ημέρες των εορτών φιλικά παιχνίδια προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, παιχνίδια και καλεί όλα τα σωματεία του Ηρακλείου να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η ανακοίνωση της Δαμάστας αναφέρει:

«Για άλλη μια χρονιά η Δαμάστα ανοίγει "Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά". Μια μεγάλη αγκαλιά για όσους έχουν ανάγκη, μοιράζοντας χαμόγελα σε παιδικά προσωπάκια και δίνοντας μια χείρα βοηθείας σε άπορους συνανθρώπους μας.

Σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και το φίλο σωματείο του Γιούχτα, η ομάδα της Δαμάστας αναλαμβάνει για άλλη μια φορά την πρωτοβουλία διοργάνωσης φιλικών αγώνων τις ημέρες των εορτών, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, παιχνίδια κ.α., κάνοντας κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, στον φίλαθλο κόσμο, σε όλο το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο να δείξουν την αγάπη τους και την ευαισθησία τους.

Το ένα φιλικό θα γίνει με την Μικτή Ηρακλείου και το άλλο με την ομάδα του Γιούχτα και γίνονται ενέργειες από τη διοίκηση της Δαμάστας ώστε να φιλοξενηθούν στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου. Είναι η 2η χρονιά που η Δαμάστα αναλαμβάνει αυτή την πρωτοβουλία, επιθυμώντας αυτές οι ενέργειες με ιερό σκοπό να γίνουν θεσμός...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News