Νέα ανακοίνωση της Γόρτυνας για το επεισοδιακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Νέα ανακοίνωση της Γόρτυνας για το επεισοδιακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι της Γόρτυνας με τον ΠΑΟ Κρουσώνα την Κυριακή που πέρασε, συνοδεύτηκε από στιγμές έντασης μετά το τελευταίο σφύριγμα, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος.

Η μεσαρίτικη ομάδα εξέδωσε σήμερα νέα ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τον σεβασμό της στο σωματείο του ΠΑΟΚ και όπως αναφέρει στόχος είναι να αντιληφθεί ο φίλαθλος κόσμος την πραγματική διάσταση των γεγονότων.

Αναλυτικά: «Επειδή τα δημοσιεύματα και οι ανακοινώσεις για τον κυριακάτικο ματς ΓΟΡΤΥΣ-ΠΑΟΚ. συνεχίστηκαν κι εχθές. Κι επειδή οι ανακρίβειες, η λάσπη, οι απειλές και τα ψέματα από τα οποία είναι γεμάτες οι ανακοινώσεις της διοίκησης του ΠΑΟΚ έχουν και τα όρια τους, απευθυνόμαστε στον απλό φίλαθλο κόσμο του Κρουσώνα, ενημερώνοντάς τον ότι αν θέλει να μάθει τί πραγματικά έγινε μετά το τέλος του αγώνα ΓΟΡΤΥΣ-ΠΑΟΚ μπορεί να ανατρέξει στα επίσημα έγγραφα του αγώνα, αλλά και στο δημοσίευμα μεγάλης και έγκριτης αθλητικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας που κάλυπτε δημοσιογραφικά το συγκεκριμένο αγώνα.

Σ' αυτά θα αναζητήσει το "απίστευτο ξύλο εναντίων των παικτών, των παραγόντων και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ", αλλά δεν θα το βρει πουθενά.

Σ' αυτά θ' αναζητήσει "τη δεκαετία του 50 που γύρισε πίσω το ποδόσφαιρο", αλλά δεν θα τη βρει επίσης πουθενά.

Σ' αυτά θ' αναζητήσει τους "αρχιμάστορες ποδοσφαιριστές της Γόρτυνας", αλλά θα διαπιστώσει με έκπληξη ότι ο αρχιμάστορας όλων των γεγονότων του κυριακάτικου ματς δεν ήταν κάποιος ποδοσφαιριστής της Γόρτυνας, το αντίθετο μάλιστα.

Θα διαπιστώσει επίσης με έκπληξη ότι μετά το τέλος του ματς! αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, γιατί άραγε;

Όσο δε για το περιβόητο θέμα της συνοδείας με περιπολικό, δεν χρειάζεται να είναι κανείς νομικός για να καταλάβει ότι από τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνος δεν προκύπτει κανένα απολύτως γεγονός το οποίο να δικαιολογεί την κλίση αστυνομικής δύναμης. Τώρα γιατί και πώς κλήθηκε η αστυνομία, θα το βρουν τα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα του τόπου μας.

Ο φίλαθλος λοιπόν κόσμος του Κρουσώνα έχει και νου και κρίση και μπορεί εύκολα να διαπιστώσει τί πραγματικά έγινε στο ματς ΓΟΡΤΥΣ-ΠΑΟΚ και από ποιούς. Αλλά κυρίως γιατί έγιναν όλα αυτά, μετά από μια ήττα του ΠΑΟΚ από μια ομάδα που έπαιζε για 60 λεπτά χωρίς τον βασικό της φορ, για 52 λεπτά με παίχτη λιγότερο και με πιτσιρίκια που όμως μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Γόρτυνας έτρωγαν σίδερα.

Δηλώνουμε στο φίλαθλο κόσμο του Κρουσώνα, ότι τιμούμε και σεβόμαστε την ποδοσφαιρική ιστορία του σωματείου τους και του τόπου τους, όπως και κάθε άλλου σωματείου που έρχεται στον τόπο μας, αλλά δεν θ' αφήσουμε κανένα να αμαυρώσει την ιστορία της δικής μας ομάδας, στο βωμό εντυπώσεων, αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, αποποίησης ευθυνών και απόδοσης τους σε λάθος κατεύθυνση.

Με εκτίμηση στο φίλαθλο κόσμο του Κρουσώνα και του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News