Τοπικό

Ανακοινώσεις ΠΑΟΚ και Γόρτυνας για τα επεισόδια

Βράζουν στον Κρουσώνα με τα όσα έγιναν στους Αγ.Δέκα στο παιχνίδι με την Γόρτυνα που είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα να αποχωρήσει με τη συνοδεία Αστυνομίας αλλά από την γηπεδούχο ομάδα αναφέρουν ότι ουδέποτε απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα κάποιου στο γήπεδο. Οι ανακοινώσεις των δύο σωματείων αναφέρουν τα εξής:

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Σήμερα το ποδόσφαιρο δυστυχώς γύρισε στην δεκαετία του ’50… Σήμερα η ομάδα του ΠΑΟΚ κατέβηκε στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο… Αντί αυτού παίχτηκε απίστευτο ξύλο εναντίον των παικτών, των παραγόντων και των φιλάθλων μας, με αρχιμάστορες κάποιους ποδοσφαιριστές της Γόρτυνας, παράγοντες και φιλάθλους που εισέβαλαν από παντού εντός του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων… Δέκα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες ο ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε ποτέ αστυνομική δύναμη για να αποχωρήσει από τα γήπεδα των Αθηνών και της Κρήτης… Έγινε σήμερα. Σας ευχαριστούμε κύριοι παράγοντες της Γόρτυνας και φανταζόμαστε τι θα γινόταν αν σήμερα κέρδιζε η ομάδα μας. Τα συγχαρητήριά μας για τη φιλοξενία σας κύριοι…»

Η απάντηση της Γόρτυνας

"Με αφορμή τα όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε τα εξής:

Οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων της ομάδας μας μετά τη μεγάλη και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη της ομάδας απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ., εκλείφθηκαν από τους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ. ως απειλές, προκειμένου προφανώς να δημιουργήσουν κλίμα και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της ήττας τους.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά οτι ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε και μετά το τέλος του ματς ΓΟΡΤΥΣ-Π.Α.Ο.Κ., απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα οποιουδήποτε παράγοντα ή αθλητή του Π.Α.Ο.Κ., των διαιτητών ή οποιουδήποτε αξιωματούχου του αγώνα. Συνεπώς η άσκοπη κλίση αστυνομικής προστασίας από τους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ. απορούμε και οι ίδιοι ποίους σκοπούς εξυπηρετεί. Στη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας μας έχουμε μάθει να υπηρετούμε το τοπικό ποδόσφαιρο με σεβασμό και υπευθυνότητα προς όλους κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Δεν θα αφήσουμε δε κανένα να αμαυρώσει αυτή μας την πορεία και την ιστορία."

Σχόλια