Σέντρα το σαββατοκύριακο στο 8ο Παιδικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου!

Ποδόσφαιρο
Σέντρα το σαββατοκύριακο στο 8ο Παιδικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφτασε η ώρα ώστε τα γήπεδα του παιδικού ποδοσφαίρου να αποκτήσουν και πάλι ζωή! Αυτό το σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου ξεκινά το 8ο Παιδικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου με τη συνδιοργάνωση της ΕΠΣΗ και της Περιφέρειας Κρήτης.

Περισσότερα από 3500 παιδιά, που χωρίζονται σε 190 ομάδες από 36 ακαδημίες, είναι πανέτοιμα για άλλη μια χρονιά να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους, σε αυτή τη «Μικρή Ολυμπιάδα» που αποτελεί μια μοναδική διοργάνωση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΕΠΣΗ και η Περιφέρεια Κρήτης καλωσορίζουν την διοργάνωση και εύχεται σε όλους να αναδείξουν την φιλοσοφία που διέπει το παιδικό ποδόσφαιρο και την ανάπτυξη των υποδομών, μια διοργάνωση με ομάδες όχι μόνο από το Ηράκλειο αλλά με εκπροσώπηση και από Λασίθι και Ρέθυμνο.

«Θέλουμε όλοι να χαρούν το παιδικό πρωτάθλημα, να χαρούν τα παιχνίδια. Καλούμε τους γονείς και όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει τα παιχνίδια μέσα σε φίλαθλο πνεύμα και όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Μην ξεχνάμε ότι μέσα από αυτή τη διοργάνωση συγκροτούνται οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ που κάθε χρόνο μας κάνουν υπερήφανους» τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Παιδικού Πρωταθλήματος κ. Βαγγέλης Παπαγγελής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News