Εκκίνηση με ισοπαλίες για τις Μικτές του Ηρακλείου απέναντι στα Χανιά

Ποδόσφαιρο
Εκκίνηση με ισοπαλίες για τις Μικτές του Ηρακλείου απέναντι στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ισοπαλίες ξεκίνησε η εφετινή πορεία των Μικτών ομάδα του Ηρακλείου κόντρα στις αντίστοιχες των Χανίων εκτός έδρας.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, Χανιά και Ηράκλειο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε επίπεδο Παίδων, ενώ 0-0 έληξε το ματς των Νέων που ακολούθησε.

Στην αναμέτρηση των Παίδων, η αγωνία έμεινε στο κατακόρυφο ως το τέλος, με την Μικτή του Ηρακλείου να έχει το προβάδισμα, όμως στο τέλος αυτή των Χανίων πέρα από την ισοφάριση θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Στους Νέους, έγινε πιο «κλειστό» παιχνίδι με τις δύο ομάδες να… αλληλοεξουδετερώνονται, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να μην είναι πολλές.  

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου της Κρήτης, το Ρέθυμνο επικράτησε 1-7 του Λασιθίου εκτός έδρας σε επίπεδο Παίδων και 0-1 για το αντίστοιχο παιχνίδι των Νέων. 

«Χορταστική» ισοπαλία στους Παίδες

Το παιχνίδι σε επίπεδο Παίδων, ανάμεσα στο Ηράκλειο και τα Χανιά κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε. Η ομάδα του Αντώνη Φραγκάκη προηγήθηκε με τον Κοντάκη πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 20’ με τον Σκοπελίτη.

Στο 35’ ο Ζαχαριουδάκης σημείωσε το 1-2 για τους Παίδες της ΕΠΣΗ, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, το Ηράκλειο είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν μπορούσε να πετύχει τρίτο τέρμα, που ουσιαστικά θα «καθάριζε» την υπόθεση νίκη.

Έτσι, στο 67’ οι Παίδες των Χανίων εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που παρουσιάστηκε και ο Λαδάς πέτυχε το 2-2. Μάλιστα λίγο αργότερα θα μπορούσε να γίνει η ανατροπή, καθώς ο Πολιτάκης είχε δοκάρι, όπως συνέβη λίγο αργότερα και στη νέα προσπάθεια του Λαδά.

ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Μουριζάκης): Χατζηδάκης, Ζυμβραγουδάκης, Πλανάκης, Σκοπελίτης (50’ Καραμανώλης), Πενταράκης, Καλαμαρίδης, Σταματάκης (36’ Θανασιός), Λυμπεράκης (50’ Κοτζαμιχάλης), Λαδάς, Μπραουδάκης, Γεωργακάκης (36’ Πολιτάκης).

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Αντώνης Φραγκάκης): Τσαλαπατάνης, Κρασανάκης, Σαντοριναίος, Σκραφνάκης, Κώτης, Καρανδινός, Καλαϊτζάκης (44’ Κουτσουπιάς), Ζαχαριουδάκης, Ντίσα (58’ Πακιουφάκης), Κοντάκης, Κακουλάκης (69’ Διβάνης).

«Κλειστό» ματς στους Νέους και «λευκή» ισοπαλία

Στη «μονομαχία» των Νέων ανάμεσα στα Χανιά και το Ηράκλειο, η τακτική των δύο ομάδων οδήγησε σε ένα πολύ «κλειστό» ματς.

Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες δεν ήταν πολλές, καθώς έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου. Στο πρώτο ημίχρονο, το Ηράκλειο είχε μια διπλή ευκαιρία με τους Γωνιωτάκη και Αναστασιάδη, ενώ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ λίγο αργότερα, όμως ο Ματαλιωτάκης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού είχε την κατοχή της μπάλας, όμως το χανιώτικο συγκρότημα αμύνθηκε σωστά και κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Ριτζάκης): Ζαχαράκης, Ανδρουλάκης, Νικολιουδάκης, Πατελάκης, Ταγιάρι, Μυφτάρι, Αθανασάκης, Σελάμης, Γιακουμάκης (60’ Τριφύλλης), Μπερικάκης, Κουτσοκολάκης (46’ Γκολόσι)

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Καρδουλάκης (51’ Κόκας), Ματαλιωτάκης, Γωνιωτάκης, Βασιλάκης, Λιανέρης (56’ Τσαμαντιώτης), Θεοδωράκης, Αναστασιάδης (62’ Χαλκιαδάκης), Ζηδιανάκης (62’ Τσακόνι), Ανδρουλάκης (56’ Σταυρουλάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News