Πανέτοιμες για την πρεμιέρα στα Χανιά οι Μικτές ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Πανέτοιμες για την πρεμιέρα στα Χανιά οι Μικτές ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 2,5 μήνες σκληρής δουλειάς, φτάνει η ώρα για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ.

Η αυριανή πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, θα βρει τα συγκροτήματα του Ηρακλείου να αγωνίζονται στα Χανιά και συγκεκριμένα στο γήπεδο των Μουρνιών. Ο αγώνας των Παίδων θα ξεκινήσει στις 12:30 και θα ακολουθήσει στις 14:30 το ματς των Νέων.

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ομάδων του Ηρακλείου μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για μια νικηφόρα πρεμιέρα. Οι ενωσιακοί προπονητές Γιάννης Χατζησεβαστός και Αντώνης Φραγκάκης ανακοίνωσαν στη συνέχεια τις 18αδες των δύο ομάδων. Όλοι οι παίκτες θα βρίσκονται στις 07:30 το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΠΣΗ για την αναχώρηση της αποστολής για τα Χανιά. Οι παίκτες που βρίσκονται στις επιλογές των Μικτών είναι:

Μικτή Νέων: Ψιμόπουλος (Ν.Εργοτέλη), Ιατράκης (Ασίτες), Γωνιωτάκης (Ερμής Ατσαλένιου), Ματαλλιωτάκης, Κόκκας, Τσαμαντιώτης, Τσακόνι, Αναστασιάδης, Χαλκιαδάκης, Θεοδωράκης (Κανάρια), Παχάκης, Μαρκατάτος, Ζηδιανάκης, Ανδρουλάκης, Λιανέρης (Λίντο), Καρδουλάκης (Χερσόνησος), Βασιλάκης (Κεραυνός), Σταυρουλάκης (Ν.Μινωικής).

Μικτή Παίδων: Δροσατάκης, Σκραφνάκης, Διβάνης, Κρασανάκης, Καλαϊτζάκης Δ., Ντίσα (Εργοτέλης), Τσαλαπατάνης, Κώττης, Κακουλάκης, Ρασούλης (Παναθηναϊκός), Σαντοριναίος, Κοντάκης (ΠΟΑ), Γεωργακάκης, Καρανδινός (Λίντο), Πακιουφάκης, Κουτσουπιάς, Γωνιανάκης (ΟΦΗ), Ζαχαριουδάκης (ΑΟΤ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News