Τοπικό

Θλίψη στην ΕΠΣΗ για το χαμό του Βαγγέλη Νησωτάκη

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πρόσωπα του τοπικού ποδοσφαίρου, ο παρατηρητής αγώνων Βαγγέλης Νησωτάκης, έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην ΕΠΣΗ.

Η είδηση του χαμού του έχει συγκλονίσει τα σωματεία και τους παράγοντες ενώ η ΕΠΣΗ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στα σημερινά παιχνίδια. Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Με αισθήματα θλίψης και πένθους, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πληροφορήθηκε τον θάνατο του Βαγγέλη Νησωτάκη σήμερα τα ξημερώματα από ξαφνικό πρόβλημα υγείας.

Η ΕΠΣΗ πενθεί για το χαμό ενός ανθρώπου που για πολλά χρόνια ήταν ενεργό στέλεχος ως παρατηρητής αγώνων. Ήταν ένας εργάτης του ποδοσφαίρου ενώ βοηθούσε την ΕΠΣΗ και σε άλλα ζητήματα και αποστολές.

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του ενώ αποφασίστηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σε όλους του αγώνες που θα γίνουν σήμερα Κυριακή 28 Οκτωβρίου».

Σχόλια