Ζαρός... όπως παλιά!

Ποδόσφαιρο
Ζαρός... όπως παλιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζαρός έχει επιστρέψει για τα καλά και από τις πρώτες αγωνιστικές της Α1 ΕΠΣΗ έχει θέσει την πιο σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο!

Στους “πράσινους” ήδη έχουν ξυπνήσει όμορφες μνήμες και στιγμές επιτυχίας του παρελθόντος - όχι και τόσο μακρινού - και το σύνθημα «πάμε όπως παλιά» αντηχεί δυνατό και αισιόδοξο. Άλλωστε, η τετραετία 2011-2014 και τα τρία πρωταθλήματα Α1 ΕΠΣΗ (2011, 2013, 2014) έχουν καταγραφεί ως μια χρυσή εποχή για το σωματείο, που θέλει να βαδίσει σε ανάλογα βήματα.

Έχοντας κάνει σοβαρές μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι και εντυπωσιάζοντας με την πορεία του, ο Ζαρός βρίσκεται μετά από 7 αγωνιστικές όχι μόνο στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ, αλλά έχει καταφέρει να χτίσει και διαφορά πέντε βαθμών από τις υπόλοιπες ομάδες. Με τον Δημήτρη Κόκκινο να αναλαμβάνει το “τιμόνι” του, πετά από νίκη σε νίκη, έχοντας έξι τρίποντα και μάλιστα συνεχόμενα, αφού η μία και μοναδική ισοπαλία ήταν στην πρεμιέρα στον Κρουσώνα.

Μάλιστα, στα συν του Ζαρού είναι ότι ήδη έχει φύγει νικητής από τρεις πολύ δύσκολες έδρες απέναντι σε Α.Ο. Τυμπακίου, Πόρο και Αλμυρό, ενώ διαθέτει τόσο την καλύτερη επίθεση με 15 γκολ, αλλά τεράστια είναι και η δύναμη της άμυνάς του, με μόλις δύο γκολ παθητικό. Μαζί με τον ΠΑΟ Κρουσώνα είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα.

«Με την ίδια σοβαρότητα»

Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής παρουσίας του Ζαρού στην Α1 ΕΠΣΗ είναι ο επιθετικός Χρήστος Καλομοίρης με τρία γκολ και αποδοτικές εμφανίσεις. Ο Ανωγειανός ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ζαρού και, αναφερόμενος αρχικά στο τελευταίο νικηφόρο ματς με την Τριτωνία (4-0), επισήμανε τα εξής: «Κάναμε ένα καλό ματς σε γενικές γραμμές. Είχαμε όρεξη και διάθεση για τον αγώνα, ενώ σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς έπαιξε το χρονικό σημείο των δύο πρώτων γκολ (44' & 47'). Ευελπιστώ στη συνέχεια να είμαστε το ίδιο σοβαροί».

Αναφορικά με τα φαβορί της Α1 ΕΠΣΗ, τόνισε: «Φέτος, όντως το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό γιατί δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές των ομάδων, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι μαζί με εμάς, ψηλά στη βαθμολογία θα είναι ο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΝΟΜ και ο Αλμυρός. Θα διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί μέχρι το τέλος. Μέχρι στιγμής γίνεται ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα!».

Τέλος, για το παιχνίδι με την Τύλισο που έρχεται για τον Ζαρό είπε: «Το παιχνίδι με την Τύλισο κρύβει παγίδες, γιατί είναι μια ομάδα που η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Δε θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι και πιστεύω θα είναι αρκετά δύσκολο για εμάς. Πλέον σε κάθε ματς από εδώ και πέρα το επίπεδο δυσκολίας θα ανεβαίνει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News