default-image

Κουρουθιανάκης στο Ζαρό, Χελά στη Γόρτυνα

Ποδόσφαιρο
Κουρουθιανάκης στο Ζαρό, Χελά στη Γόρτυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τις ομάδες της Μεσαράς.

Ο Νίκος Κουρουθιανάκης αποχώρησε από τον ΑΟ Τυμπακίου με προορισμό τον Ζαρό, όπου έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν, με τους «πράσινους» να δείχνουν με αυτή την κίνηση ότι θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ και να διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα με εκείνον στο ρόστερ του, ο Ζαρός είχε αναδειχτεί πρωταθλητής το 2013!

Ο «Κούρου» έγινε ο τρίτος παίκτης που μετακομίζει από τον ΑΟΤ στο Ζαρό, καθώς την ίδια διαδρομή είχαν ακολουθήσει το καλοκαίρι οι Αναγνωστάκης και Γιαννακάκης.

Σπουδαία μεταγραφή έκανε όμως και η Γόρτυς, με τον έμπειρο αμυντικό Αρμάντο Χελά, ο οποίος επιστρέφει στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο μετά το πέρασμά του από το Ρέθυμνο και την ΑΕ Μυλοποτάμου. Η ομάδα των Αγ. Δέκα αναφέρει σε ανακοίνωσή της:  «Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί η ομάδα μας, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Αρμάντο Χελά. Ο σκληροτράχηλος αμυντικός που έπαιζε μέχρι χθες στο Α.Ε. Μυλοποτάμου, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία μεταξύ άλλων σε Εργοτέλη,  Μινωική, ΠΑΝΟΜ, Ζαρό κ.α είναι στη διάθεση του κ. Κοντάκη για τον αγώνα κυπέλλου με το Μοχό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News