Επίσκεψη Μαμουλάκη στο γήπεδο Αλμυρού

Ποδόσφαιρο
Επίσκεψη Μαμουλάκη στο γήπεδο Αλμυρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις εργασίες τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αλμυρού επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Δράκο Μαρή, καθώς και τα στελέχη της ομάδας Γιώργο Κατσαμάνη (Πρόεδρος) και Νίκο Πατραμάνη.

Το έργο, προϋπολογισμού 227.850 ευρώ, έχει ως στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών άθλησης και την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Μαλεβιζίου και αφορά την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, από νήματα πολυαιθυλενίου όμοια με φυσικό γρασίδι, εγκεκριμένο από FIFA και ΕΠΟ, που θα καλύψει τα 7.350 μ. του γηπέδου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανάφερε: «Βελτιώνουμε τις συνθήκες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, καλλιεργούμε συνθήκες έτσι ώστε τα νέα παιδιά του τόπου μας να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και συνεργαζόμαστε αρμονικά με τα πολλά και αξιόλογα αθλητικά σωματεία του Μαλεβιζίου, μεγιστοποιώντας τη δυναμική αυτής της προσπάθειας. Με χαροποιεί το γεγονός ότι καταφέρνουμε θετικά αποτελέσματα και σε αυτόν τον τομέα και βασικός μας στόχος παραμένει το να καλλιεργήσουμε την φιλοσοφία ότι ο αθλητισμός, είναι πολιτισμός. Με έργα όπως αυτό, αναβαθμίζουμε αισθητά τους αγωνιστικούς χώρους, βελτιώνουμε τις συνθήκες άθλησης και δίνουμε τη δυνατότητα στις τοπικές μας ομάδες, να πρωταγωνιστήσουν στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την βοήθειά του και σε αυτό το έργο, τους Αντιδημάρχους Δράκο Μαρή και Άρη Σαλούστρο, να συγχαρώ τα μέλη των Διοικήσεων των ομάδων για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και φυσικά, τα στελέχη του Δήμου μας, που για μια ακόμα φορά πέτυχαν το ιδανικό αποτέλεσμα».

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News