Λαμπρά εγκαίνια στο νέο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου

Ποδόσφαιρο
Λαμπρά εγκαίνια στο νέο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα όνειρο δεκαετιών για το Αρκαλοχώρι και την ευρύτερη περιοχή, το στάδιο της πόλης, έχει πλέον παραδοθεί σε χρήση.

Πριν 10 ημέρες περίπου στο νέο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου έγινε ο πρώτος επίσημος αγώνας ποδοσφαίρου, το Super Cup της ΕΠΣΗ και αύριο, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, είναι η ώρα ώστε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 και θα εμπεριέχει και ιδιαίτερες εκδηλώσεις καθώς αρχικά θα γίνει αγώνας με Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Αρκαλοχωρίου και στις 20:00 θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ΠΑΕ ΟΦΗ και τον τοπικό ΟΦΑ.

Επίσης, τα εγκαίνια θα "ντύσει" μουσικά το κρητικό συγκρότημα του Γιώργου Γλυκοκόκαλου.

Το νέο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου έργο συνολικού προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου με συνθετικό τάπητα, πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση με τέσσερις πυλώνες φωτισμού του γηπέδου και περιφερειακό φωτισμό, ισόγειο κτίριο από οπλισμένο σκυρόδεμα, γραφείο διοίκησης, ιατρείο, αποδυτήρια ομάδων και διαιτητών, τουαλέτες και χώρο λεβητοστασίου. Τέλος κατασκευάστηκαν κερκίδες 600 ατόμων από οπλισμένο σκυρόδεμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News