Στον ΠΑΝΟΜ το Super Cup, 4-2 στα πέναλτι (1-1 κ.α.) τον Γιούχτα

Ποδόσφαιρο
Στον ΠΑΝΟΜ το Super Cup, 4-2 στα πέναλτι (1-1 κ.α.) τον Γιούχτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο κύπελλο της χρονιάς για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου πήγε στα χέρια του ΠΑΝΟΜ, καθώς επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι (1-1 κ.α.) του Γιούχτα, στο Super Cup της ΕΠΣΗ που πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι, σε ένα παιχνίδι γιορτή του ποδοσφαίρου. 

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρότι το πρώτο μέρος δεν είχε τέρματα η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για τον ΠΑΝΟΜ. Ο Συσκάκης με όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δημαράκη για το 1-0, ενώ νωρίτερα ο Μυλωνάς αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Λυράκης, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Από κείνο το σημείο ο Γιούχτας ανέβασε στροφές και στην αμέσως επόμενη φάση της αναμέτρησης ο Τάσος Τριανταφύλλου κατάφερε να φέρει εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο ΠΑΝΟΜ ευστόχησε σε πέναλτι με τους Μαυρίδη, Τζιράκη, Συσκάκη και Μυλωνά και κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο του Super Cup κερδίζοντας με 4-2 την ομάδα των Αρχανών. Ο Τριανταφύλλου και ο Ηλιόπουλος ευστόχησαν από τον Γιούχτα, ενώ οι Ρουμπακης και Ραπτάκης έστειλαν τις εκτελέσεις πάνω στον Ζαχαριουδάκη.

Γιούχτας: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Κορτσινίδης, Στρατάκης, Ραπτάκης, Τζανής, Μαυρομάτης, Τσάτσος, Σφυρογιαννάκης, Ανωγειανάκης, Ρουμπάκης

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Κόστα, Σωμαράκης, Μαυρίδης, Τζιράκης, Χαλκιαδάκης, Καπετανάκης, Μανιαδής, Λυράκης, Μυλωνάς, Συσκάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News