Τοπικό

Ν. Τζώρτζογλου: «Εύχομαι μια σεζόν όμορφη χωρίς έκτροπα και βία»

Το στίγμα του για την έναρξη των πρωταθλημάτων έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου στο πλαίσιο των κληρώσεων του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

«Είναι σημαντικό αυτό που συμβαίνει σήμερα, ευχαριστώ τους τοπικούς φορείς για τη φιλοξενία. Είναι μια υπέροχη ατμόσφαιρα και ευχαριστώ τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που ήρθαν. Εύχομαι να πραγματοποιηθεί μια σεζόν χωρίς βία και έκτροπα και να κερδίζει πάντα ο καλύτερος», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Νίκου Τζώρτζογλου, ενώ αναφορικά με τους Γιώργο Βλαχάκη και τους Γιάννη Κριθινάκη, στους οποίους αφιέρωσε τη βραδιά, ανέφερε:  «Και ο Γιώργος Βλαχάκης ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος με τεράστια προσφορά και ο Γιάννης Κριθινάκης άφησε το στίγμα του στο πανελλήνιο ποδόσφαιρο. Ήταν χρέος για την ΕΠΣΗ να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή γι’ αυτά που προσέφεραν».

Ενώ για τους χορηγούς συμπλήρωσε: «Στους καιρούς που ζούμε είναι σημαντικό να υπάρχουν χορηγοί όπως είναι ο Αντώνης Παπαδάκης, που έδωσε το όνομα της εταιρείας του για την Α1 και την Α2 ΕΠΣΗ».

Όσον αφορά το νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ τόνισε: «Το ζητούσαμε να γίνει πλέι οφ, όπως και οι ομάδες. Στο τέλος οι τέσσερις πρώτοι θα οδηγηθούν σε πλέι οφ για να βγάλουμε τον πρωταθλητή. Θα υπάρξει ενδιαφέρον και το αναμένουμε συναρπαστικό».

Σχόλια