Τοπικό

Κληρώνει για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο της ΕΠΣΗ

Τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της θα κάνει σήμερα η ΕΠΣΗ στο όμορφο χωριό της Αυγενικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α1, Α2 και της Β’ ΕΠΣΗ και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ενώ για τη Γ’ ΕΠΣΗ θα οριστεί άλλη ημερομηνία τις επόμενες ημέρες, καθώς εκκρεμεί το θέμα του Αετού Ανωγείων. Κατά τη διάρκεια των κληρώσεων θα πραγματοποιηθούν και τιμές με τους τοπικούς φορείς της εκδήλωσης να έχουν μεριμνήσει για την άρτια διεξαγωγή της.

Όπως αναφέρει μάλιστα και η ΕΠΣΗ: Σειρά τιμητικών βραβεύσεων σε πρόσωπα του ποδοσφαίρου για την προσφορά τους στον αθλητισμό και την κοινωνία γενικότερα, προγραμματίζεται στην εκδήλωση για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στο όμορφο χωριό της Αυγενικής.

Οι βραβεύσεις θα γίνουν τόσο από την Ένωση, όσο και από τους τοπικούς φορείς της Αυγενικής. Πιο συγκεκριμένα:

Το σωματείο της Παλιανής 2008 θα τιμήσει:

1) Την ομάδα της Ασπίδας Βενεράτου και την πλακέτα θα την παραλάβει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στυλιανός Ξενάκης

2) Τον Α.Σ. Αυγενικής και την πλακέτα θα παραλάβει ο άνθρωπος που ίδρυσε την πρώτη ομάδα και την Ακαδημία, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παράγοντας, Δημήτριος Μπαλασάκης.

3) Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Χελιδόνη που αγωνίστηκε και στα δύο σωματεία την Ασπίδα Βενεράτου και τον Α.Σ. Αυγενικής, τα οποία συγχωνεύτηκαν για τη δημιουργία του Α.Σ. Παλιανή 2008.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αυγενικής θα τιμήσει τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ποδηλασίας Γεώργιο Βαρβεράκη, ο οποίος κατάγεται από την Αυγενική και υπήρξε παλιός ποδοσφαιριστής του σωματείου.

Το Τοπικό Συμβούλιο Αυγενικής θα τιμήσει τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανόλη Μανόλη Μπολάκη ο οποίος κατάγεται από την Αυγενική, όπως και τον προπονητή και παλιό ποδοσφαιριστή πολλών ομάδων του Ηρακλείου Αντώνη Λεκάκη, ο οποίος επίσης είναι γέννημα-θρέμμα του χωριού.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου θα τιμήσει

1.Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, Γιώργο Σφακιανάκη.

2.Τον διαιτητή Γιάννη Δασκαλάκη

3.Τον παράγοντα της Γόρτυνας Βαγγέλη Γαρεφαλάκη

4.Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηροδότου Νίκο Κεφαλούκο

Το Κύπελλο Ήθους για την περίοδο 2017-18 θα απονεμηθεί από την ΕΠΣΗ στο σωματείο Α.Σ. Παλιανή 2008

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια