Τοπικό

Συγκινημένος με Ρωμανό ο Αντώνης Παπαδάκης

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του Ρωμανού που έγινε πριν λίγες ημέρες στην Ελιά.

Μέσα σε ένα πανέμορφο περιβάλλον και με συνοδεία την εκλεκτή μουσική του καταπληκτικού νεαρού καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Νοδαράκη, οι φίλοι του Ρωμανού γλέντησαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου με τον καλό του φίλο Μανώλη Νοδαράκη, τον φίλο από τα παλιά Νίκο Γραμματικάκη και τον επίσης καλό του φίλο Αντώνη Παπαδάκη, πρόεδρο της Δαμάστας με τον αδελφό του Μιχάλη.

Γνωστός για την ευαισθησία του και την αγάπη του στα ερασιτεχνικά σωματεία, όπως το συνηθίζει πάντα, ο Αντώνης Παπαδάκης και αυτήν την φορά δεν θα μπορούσε να αφήσει χωρίς την οικονομική του συνδρομή και τους ανθρώπους του Ρωμανού, οι οποίοι τον συγκίνησαν με την εν γένει συμπεριφορά και φιλοξενία τους.

Ο Αντώνης Παπαδάκης κυριολεκτικά στάζει μέλι για τους ανθρώπους του Ρωμανού, τον Γιώργο Μεραμβελιωτάκη, τον Σταύρο Σφακιανάκη και το Νίκο Τραβαγιάκη..

Ανανέωσαν δε το ραντεβού, αφού προσκάλεσαν τον Αντώνη και Μιχάλη Παπαδάκη μαζί με τον Μανώλη Νοδαράκη να δώσουν το παρών με το Νίκο Τζώρτζογλου για ένα δυνατό τσιμπούσι λίγο πριν το τέλος του μήνα που θα γίνει το φιλικό παιχνίδι στην Ελιά μεταξύ Ρωμανού και Δαμάστας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Σχόλια