Τοπικό

Συγκρότηση με γεωγραφικά κριτήρια για τους δύο ομίλους της Β' ΕΠΣΗ

Ομόφωνα αποδεκτή έγινε από το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ η εισήγηση της ΕΠιτροπής Πρωταθλήματος για συγκρότηση με γεωγραφικά κριτήρια δύο ομίλων με 13 ομάδες ο καθένας για τη Β' ΕΠΣΗ.

Μέχρι στιγμής ο 1ος όμιλος αποτελείται από 5 ομάδες και ο 2ος από 12, ενώ σήμερα στις 19:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ θα γίνει κλήρωση για τις ομάδες που έχουν δηλώσει έδρα στην πόλη του Ηρακλείου. Από τις ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα, μια θα μεταφερθεί στον δεύτερο όμιλο και εννέα στον πρώτο.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τη συγκρότηση των ομίλων, ομάδες όπως ΟΦΗ ’94, Ολυμπιακός Μαλεβιζίου, Ίνι, Μαρτινέγκο είτε δεν δήλωσαν συμμετοχή, είτε δήλωσαν στην Γ’ ΕΠΣΗ. Οι ομάδες της Γ’ ΕΠΣΗ που ήταν επιλαχούσες για την άνοδο δεν αποδέχτηκαν την προοπτική να αγωνιστούν στην Β’ Κατηγορία και έτσι για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 26 ομάδων, όπως δίνει το δικαίωμα ο κανονισμός, σώθηκαν ομάδες που πέρυσι είχαν υποβιβαστεί. Έτσι η Γαρίπα, η Ομόνοια Καλλιθέας, η Θέρισος και ο Άγιος Δημήτριος ενημερώθηκαν σχετικά και αφού αποδέχτηκαν την πρόσκληση σωτηρίας, πήραν το εισιτήριο συμμετοχής στην Β’ ΕΠΣΗ παρά τον περσινό υποβιβασμό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: Μετά τις δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΗ περιόδου 2018-2019 η εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δ.Σ. της Ένωσης, είναι η συγκρότηση με γεωγραφικά κριτήρια δύο ομίλων 13 ομάδων ο κάθε ένας, με κλήρωση για τις ομάδες που έχουν δηλώσει έδρα στην πόλη του Ηρακλείου.

Στον 1ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας τοποθετούνται γεωγραφικά οι ομάδες:

 1. ΒΟΝΗ
 2. ΓΑΡΙΠΑ
 3. ΔΩΡΙΕΑΣ
 4. ΜΟΧΟΣ
 5. ΠΗΓΑΣΟΣ

Στον 2ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας τοποθετούνται γεωγραφικά οι ομάδες:

 1. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 2. ΑΣΙΤΕΣ
 3. ΔΕΙΛΙΝΑ
 4. ΕΓΟΗ
 5. ΘΕΡΙΣΟΣ 1978
 6. ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ
 7. ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ
 8. ΟΦΑΜ
 9. ΠΑΛΙΑΝΗ 2008
 10. ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ
 11. ΡΑΥΚΟΣ
 12. ΧΕΙΜΑΡΟΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, σήμερα στις 19:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ θα γίνει κλήρωση για τις ομάδες που έχουν δηλώσει έδρα στην πόλη του Ηρακλείου. Στην κληρωτίδα θα μπουν εννέα ομάδες, εκ των οποίων οι οκτώ θα κληρωθούν στον 1ο Όμιλο και η μία στον 2ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας για να συμπληρωθεί κάθε όμιλος με 13 ομάδες. Οι εννέα αυτές ομάδες είναι οι εξής:

 1. ΔΟΞΑ ΜΑΣΤΑΜΠΑ
 2. ΕΘΝΙΚΟΣ
 3. ΕΡΜΗΣ
 4. ΚΑΝΑΡΙΑ
 5. ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
 6. ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ
 7. ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΙΘΕΑΣ
 8. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
 9. ΧΑΡΑΥΓΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια