Κίνηση-βόμβα για να αγωνιστεί ο Αετός Ανωγείων στην ΕΠΣ Ηρακλείου!

Ποδόσφαιρο
Κίνηση-βόμβα για να αγωνιστεί ο Αετός Ανωγείων στην ΕΠΣ Ηρακλείου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο κρητικό ποδόσφαιρο βρίσκεται προ των πυλών, καθώς ο Αετός Ανωγείων έχει ξεκινήσει ενέργειες προκειμένου να φύγει από το Ρέθυμνο και την επόμενη περίοδο να αγωνιστεί στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην Γ’ ΕΠΣΗ!

Όπως αναφέρουν στα Ανώγεια, το τελευταίο διάστημα μια δυνατή ομάδα Ανωγειανών επιχειρηματιών που δρουν και κατοικούν στο Ηράκλειο βρίσκεται σε επαφές με την ΕΠΣ Ρεθύμνου, την ΕΠΣ Ηρακλείου και την ΕΠΟ προκειμένου το σωματείο να δηλώσει συμμετοχή στις διοργανώσεις του Ηρακλείου, θέλοντας να διατηρήσουν ως έδρα το Δημοτικό Στάδιο Ανωγείων!

Πρόεδρος στη νέα εποχή του Αετού θα είναι μία εξέχουσα προσωπικότητα των Ανωγείων που ζει στο Ηράκλειο και στη διοίκηση θα βρίσκονται παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αλλά και Ανωγειανοί επιστήμονες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο.

Ο Αετός Ανωγείων μάλιστα συγκαλεί έκτακτη συνέλευση την Κυριακή 4 Αυγούστου για να συζητηθεί το θέμα, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας: «Αγαπητοί συγχωριανοί. Το Δ.Σ του Αετού Ανωγείων σας καλεί όλους στην Γενική Συνέλευση της ομάδας, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 12 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Πειραιώς. Στη συνάντηση μας αυτή θα συζητήσουμε για το μέλλον της ομάδας και θα αποφασίσουμε για το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Αετός Ανωγείων στο Ηράκλειο και την ΕΠ.Σ.Η με έδρα μας πάντα το Δημοτικό στάδιο Ανωγείων. Ζητάμε από όλους σας την παρουσία σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τον ιστορικό Αετό Ανωγείων αλλά και την κατάθεση των απόψεων σας για την κίνηση μας αυτή, καθώς και ενδεχομένων των προτάσεων σας για μια διαφορετική πορεία και οπτική της σημερινής κατάστασης. Ο Αετός μας, πάντοτε υπήρξε σημαιοφόρος του Αθλητισμού και του Πολιτισμού των Ανωγείων. Σε αυτή τη κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, κανένας Ανωγειανός και φίλος του χωριού δεν περισσεύει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News