«Έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος διαιτητής Γιάννης Κριθινάκης

Ποδόσφαιρο
«Έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος διαιτητής Γιάννης Κριθινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρύ πένθος για την ηρακλειώτικη διαιτησία, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος διαιτητής, Γιάννης Κριθινάκης στα 53 του χρόνια.

Τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δε μπόρεσε να ξεπεράσει.

Ο Γιάννης Κριθινάκης ήταν επί σειρά ετών διαιτητής Β’ Εθνικής, ενώ ασχολήθηκε με τα διαιτητικά δρώμενα του Ηρακλείου και αφού «κρέμασε» τη σφυρίχτρα του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο στις 11:30 το πρωί στη γενέτειρα του, την Παναγιά Πεδιάδος.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του παλαίμαχου διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας Γιάννη Κριθινάκη.

Σε ηλικία 53 ετών και νικημένος από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του, στη διαιτησία, ατο τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και σε όσους τον γνώριζαν μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα ως εκπαιδευτικός.

Ο Γιάννης Κριθινάκης ήταν αξιολογημένος για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες μέχρι και την Β' Εθνική ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν παρατηρητής διαιτησίας. Ήταν παντρεμένος με την Σίσσυ Κουναλάκη (κόρη του Γιώργου Κουναλάκη και αδερφή του Κώστα Κουναλάκη) και είχε αποκτήσει δύο κόρες, με τον χαμό του να προκαλεί ανείπωτη θλίψη σε όλη την οικογένεια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 11.30 στο αγαπημένο χωριό του, Παναγιά Πεδιάδος, όπου διετέλεσε ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News