Τοπικό

Τέλος από τις ομάδες του ΠΟΑ Πετράς και Μεϊμαράκης

Παρελθόν αποτελούν από Κεραυνό και Ερμή Ατσαλένιου ο Παναγιώτης Πετράς και ο Θάνος Μεϊμαράκης αντίστοιχα, αφού για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους δε θα βρίσκονται στους πάγκους των δύο ομάδων.

Έτσι, οι διοικούντες αναζητούν λύσεις σε ένα «πρόβλημα» που έχει προκύψει. Πάντως οι εξελίξεις σε Ερμή και Κεραυνό μπαίνουν σε δεύτερο βαθμό καθώς προτεραιότητα έχει ο ΠΟΑ και η ολοκλήρωση του σχεδιασμού της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς που βρίσκεται προ των πυλών.

Έπειτα από το κύμα αποχωρήσεων με τελευταία αυτή του Γιώργου Χαρίτου στον ΠΟΑ έχουν βάλει… πλώρη για την κατάστρωση του νέου ρόστερ της ομάδας.

Με τον Μανώλη Σκύβαλο να έχει στη διάθεσή του ένα αξιοσέβαστο ποσό, από τη διοίκηση, για να πραγματοποιήσει μεταγραφές, οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές από τα υψηλά στρώματα.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δύο έχουν ήδη συμφωνήσει, ενώ ακόμα τρεις βρίσκονται πολύ κοντά και το μόνο που απομένει για όλες αυτές τις περιπτώσεις να είναι η άφιξή τους στο Ηράκλειο, καθώς είναι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε ομάδες εκτός νησιού, και έπειτα οι επίσημες ανακοινώσεις.

Από κει και πέρα οι «πράσινοι» κοιτάζουν και την έναρξη της προετοιμασίας και η ημερομηνία θα γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ημέρες

Σχόλια