default-image

Πρώτη επαφή με Κουτεντάκη στον ΑΟΤ

Ποδόσφαιρο
Πρώτη επαφή με Κουτεντάκη στον ΑΟΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά είναι τα ζητήματα που απασχολούν την διοικούσα επιτροπή του ΑΟ Τυμπακίου, ξεκινώντας το σχεδιασμό για την προσεχή περίοδο.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, το μπάτζετ θα είναι χαμηλότερο από τα προηγούμενα χρόνια και στο Τυμπάκι δεν θέλουν αυτό το καλοκαίρι να κάνουν μεγάλα ανοίγματα. Χθες το απόγευμα έγινε η πρώτη επαφή με τον προπονητή Μιχάλη Κουτεντάκη, ο οποίος ανέλυσε στη διοίκηση το πλάνο που θέλει να ακολουθήσει εφόσον παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη περίοδο. Η διοικούσα επιτροπή αναμένεται πλέον να συνεδριάσει και να αποφασίσει για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό, ο τερματοφύλακας Μανόλης Σπανός δεν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα γκολπόστ της ομάδας. Ο ΑΟΤ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και με τους άλλους ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, με την διαπίστωση πάντως ότι αρκετοί παίκτες του ΑΟΤ έχουν δεχτεί προτάσεις από άλλα σωματεία και σκέφτονται να αλλάξουν φανέλα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News