Προ των πυλών η έναρξη των εργασιών για το ενωσιακό γήπεδο

Αθλητισμός
Προ των πυλών η έναρξη των εργασιών για το ενωσιακό γήπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προεργασίες για την έναρξη των εργασιών για το ενωσιακό γήπεδο στο χώρο του παλιού γηπέδου του ΤΕΙ Κρήτης. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση των φορέων για την εκπόνηση του έργου και σ’ αυτήν ξεπεράστηκαν τα όποια θέματα που είχαν προκύψει, προκειμένου να προχωρήσει το έργο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «Το ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣΗ βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης και σήμερα πραγματοποιήθηκε μία σημαντική συνάντηση για το έργο με την διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης.

Στη συνάντηση το ΤΕΙ Κρήτης εκπροσώπησε ο αντιπρύτανης κ. Θρασύβουλος Μανιός ενώ από την Περιφέρεια Κρήτης εδωσαν το παρών ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκος Συριγωνάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων κ. Νίκος Ξυλούρης. Την ΕΠΣΗ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ενωσιακού Γηπέδου κ. Μανόλης Μαθιουδάκης και ο πολιτικός μηχανικός και υπεύθυνος του έργου κ. Γιάννης Κωστάκης.

Στο τραπέζι τέθηκαν σοβαρά ζητήματα για το ενωσιακο γήπεδο και δόθηκαν κατευθύνσεις ενώ ξεπεράστηκαν και κάποια θέματα που είχαν προκύψει, προκειμένου να προχωρήσει το έργο. Ο κ. Κωστάκης εκ μέρους της ΕΠΣΗ θα είναι σε ανοιχτή γραμμή το επόμενο διάστημα με τους αρμόδιους ενώ θα γίνουν και άλλες συναντήσεις, με αισιοδοξία ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο χώρο του παλιού γηπέδου του ΤΕΙ Κρήτης που θα μετατραπεί σε ένα στολίδι για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News