default-image

Μέχρι 31 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής στην ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Μέχρι 31 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής στην ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ΕΠΣΗ έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την διοργάνωση των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου, με τη νέα προκήρυξη να βρίσκεται υπό συζήτηση και θα δοθεί στη δημοσιότητα όταν θα έχει ολοκληρωθεί και η επεξεργασία των προτάσεων των σωματείων.

Σήμερα η ΕΠΣΗ απέστειλε στα σωματεία τις φόρμες για τις δηλώσεις συμμετοχής:

Α) Των πρωταθλημάτων Α1΄ , A2΄, Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2018-2019  διοργάνωσης Ε.Π.Σ.Η.

Β) Του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών περιόδου 2018-2019 με την διευκρίνιση ότι η συμμετοχή των ομάδων της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Α1΄ και Α2΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι υποχρεωτική ενώ προαιρετική είναι η συμμετοχή των Ερ/κών Ομάδων των ΠΑΕ και της Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Επισημαίνεται ότι με νεότερο έγγραφο θα υπάρξει ενημέρωση για την ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα διεξαγωγής της Κλήρωσης. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣΗ των σωματείων θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 31/07/2018  ημέρα Τρίτη και ώρα 15.00, για να υπάρχει το περιθώριο προετοιμασίας των εργασιών της κλήρωσης.

Επίσης η ΕΠΣΗ διαβίβασε το Συνυποσχετικό/Δήλωση Σωματείου, το οποίο με επικυρωμένο νόμιμο το γνήσιο της υπογραφής του υπογράφοντος εκπροσώπου, θα κατατίθεται στην Ένωση μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά της δήλωσης συμμετοχής, για κάθε διοργάνωση (μία για το Κύπελλο και μία για το Πρωτάθλημα) στην οποία το σωματείο λαμβάνει μέρος, καθώς και το παραχωρητήριο του Γηπέδου (πρώτο και δεύτερο Γήπεδο).

Υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφεται στη Δήλωση Συμμετοχής το e-mail με το οποίο θα λαμβάνεται η αλληλογραφία.

Τα σωματεία υποχρεούνται να υποβάλλουν εγγράφως την Σύνθεση του Δ.Σ. τους μαζί με την δήλωση συμμετοχής και για οποιαδήποτε αλλαγή στην σύνθεση του Δ.Σ. θα πρέπει να ενημερώνεται η Ε.Π.Σ.Η γραπτώς.

Επίσης υποχρεούνται τα σωματεία να υποβάλουν στην ΕΠΣΗ μαζί με τη δήλωση συμμετοχής τους και την πράξη συναίνεσης η οποία έχει διαβιβαστεί για υπογραφή  από  Πρόεδρο και εκπρόσωπο κάθε Σωματείου (ξεχωριστό έντυπο για έκαστο με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του) για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016.

Δήλωση Συμμετοχής που δεν θα συνοδεύεται από τα παραπάνω δεν θα γίνεται ΔΕΚΤΗ.

Διευκρινιστικά αναφέρεται ότι  το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 και Α2  Κατηγορίας είναι 225 ευρώ, στη Β΄ Κατηγορία 180 ευρώ και στη Γ΄ Κατηγορία 115 ΕΥΡΩ.

Η συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών για όλες τις Κατηγορίες είναι 25 ευρώ.

Η ετήσια συνδρομή των Εθνικών Κατηγοριών (ΕΡ. των ΠΑΕ και Γ΄ΕΘΝΙΚΗ) είναι 75 ευρώ, στην Α1΄-Α2΄-Β΄ Κατηγορία 30 ευρώ και στην Γ΄ Κατηγορία 15 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News