Τοπικό

Tι έγινε στη συνάντηση ΕΠΣΗ-διαιτητών

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας των εθνικών κατηγοριών, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αστόρια η συνάντηση που είχε προγραμματίσει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ και ο αρχιδιατητής Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, με την παρουσία των εν ενεργεία μελών της ηρακλειώτικης διαιτησίας και του Δ.Σ. της Ένωσης.

Η ΕΔ/ΕΠΣΗ έκανε ένα μίνι απολογισμό για τη νέα σεζόν όμως ουσιαστικά τη συνάντηση επισκίασε το θέμα των αξιολογήσεων και το γεγονός ότι πολλοί ηρακλειώτες διαιτητές έμειναν εκτός πινάκων.

Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια που εκδηλώθηκε για το πρόσωπο του Μιχάλη Κουκουλάκη, καθώς η κόντρα του με την ΕΠΣΗ θεωρείται ο κύριος λόγος για τις καρατομήσεις.

Επίσης ο Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την ανακοίνωση Κοκκινάκη εις βάρος τς Επιτροπής Διαιτησίας αλλά και το επεισόδιο μεταξύ Κουκουλάκη-Ιωαννίδη στο Παγκρήτιο, εκφράζοντας τον έντονο προβληματισμό του, όπως προβληματισμένος ήταν και για τις καρατομήσεις των διαιτητών.  

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως το προσεχές διάστημα η ΕΠΣΗ αναμένεται να προχωρήσει σε κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση αναφορικά με τη διαιτησία…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια