Επιστολή της συζύγου του Γ. Ιωαννίδη

Ποδόσφαιρο
Επιστολή της συζύγου του Γ. Ιωαννίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με έντονη δυσαρέσκεια για την επίθεση που δέχτηκε ο σύζυγός της Γιώργος Ιωαννίδης από τον Μιχάλη Κουκουλάκη την περασμένη Δευτέρα στο Παγκρήτιο Στάδιο, η Κατερίνα Κάζδαγλη-Ιωαννίδη εκφράζει τα συναισθήματά της μέσω επιστολής που ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχει μία Δεοντολογία την οποία όσοι υπηρετούν στον εκάστοτε χώρο είθισται να σέβονται.

Στο χώρο της Υγείας που για χρόνια υπηρέτησα ο σεβασμός από όλους μας ήταν μεγαλύτερος, λόγω της ευαισθησίας του χώρου. Οι Ιατροί ήταν οι καλύτεροι μου συνεργάτες και τους ευχαριστώ, γι’ αυτό είχα αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις γι’ αυτούς, μέχρι χθες που έμελλε στην ηλικία των 54 μου χρόνων να αλλάξω γνώμη. Βέβαια παντού υπάρχουν μαύρα πρόβατα και μάλιστα όταν μπαίνει και το χρήμα στη μέση όλα αμαυρώνονται.

Πίστευα ότι οι μικρότεροι από μας έχουν περισσότερο ήθος και ηθική. Από περιστατικό που συνέβη στο σύζυγό μου - που γνωρίζουν το ήθος του και τους χαμηλούς τόνους στην πορεία της ζωής του- κάποιοι (κάποιος) μου επιβεβαίωσε δυστυχώς την κακή γνώμη που είχα γι’ αυτόν, έτσι από διαίσθηση. Γιατρός (Διαιτητής) επιτέθηκε άνευ λόγου κι αιτίας στο σύζυγό μου, Όχι μόνο λεκτικά, αλλά με γροθιές που ευτυχώς άτομα τα οποία κι ευχαριστώ, που ήταν μπροστά, τον προστάτεψαν.

Επαναλαμβάνω Ιατρός (Διαιτητής) επιτέθηκε στον καρδιολογικό ασθενή σύζυγό μου (έχει εμφυτεύσιμο απινιδωτή) όσοι γνωρίζουν από Ιατρική ορολογία διακρίνουν το κρίσιμο της κατάστασης του.

Κι αναρωτιέμαι που είναι η Δεοντολογία του Ιατρού, που είναι οι αρχές που πήρε από το σπίτι του. Σεβασμός μηδέν (0) προς τους μεγαλύτερους, 43 ετών ο ιατρός. 60 ετών ο σύζυγός μου. Όλα λοιπόν στο βωμό του χρήματος; Επειδή τρίζει η καρεκλίτσα μας; ή επειδή τόσο καιρό τώρα του ζητάνε να πληρώσει τα χρήματα που χρωστάει στην ΕΠΣΗ; Μ’ αυτόν τον ωραίο τρόπο θα αποκτήσει σεβασμό και κύρος; Ήδη έχει εξευτελιστεί σε πολλά site. Θα μπορούσα να γράψω πολλά περισσότερα για τον συγκεκριμένο "κύριο ιατρό", γιατί είναι η δεύτερη φορά που το κάνει (παλιότερα σε άλλον παράγοντα ποδοσφαίρου), όμως το επίπεδό μου και οι αρχές μου προς το παρόν με συγκρατούν. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση... επαναλαμβάνω προς το παρόν... εύχομαι να συνετιστεί και να καταλάβει τι έκανε!!!!!

Κατερίνα Ζ. Κάζδαγλη – Ιωαννίδη»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News