ΝΤΡΟΠΗ: Ο Κουκουλάκης εξύβρισε και πήγε να δείρει τον Ιωαννίδη!

Ποδόσφαιρο
ΝΤΡΟΠΗ: Ο Κουκουλάκης εξύβρισε και πήγε να δείρει τον Ιωαννίδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνές ντροπής για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο εκτυλίχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Παγκρήτιο Στάδιο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον παλαίμαχο διαιτητή και πρώην μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Μιχάλη Κουκουλάκη. 

Χωρίς ίχνος σεβασμού προς τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΗ και αντιπρόεδρο του ΣΔΠΗ κ. Γιώργο Ιωαννίδη αλλά και δεκάδες διαιτητών και αθλουμένων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Παγκρήτιο, ο Μιχάλης Κουκουλάκης τον εξύβρισε και πήγε να χειροδικήσει εναντίον του!

Τα άσχημα γεγονότα εκτυλίχτηκαν κατά την ώρα της προπόνησης των διαιτητών υπό τις οδηγίες του Κώστα Κιάσσου, ενώ στο Παγκρήτιο βρισκόταν και ο Μιχάλης Κουκουλάκης, κάνοντας κι εκείνος προπόνηση.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης, μαζί με τον υπεύθυνο ανάπτυξης και εκπαίδευσης της ΕΠΣΗ Μιχάλη Γαρεφαλάκη, βρέθηκαν κι εκείνοι εκεί για να παρακολουθήσουν την προπόνηση των διαιτητών και αρχικά χαιρέτησαν τον Μιχάλη Κουκουλάκη μέσα σε ήρεμο κλίμα. Τίποτα δεν έδειχνε τα όσα θα επακολουθούσαν.

Λίγα λεπτά αργότερα, την ώρα που ο κ. Ιωαννίδης συνομιλούσε με μία διαιτητή που έκανε προπόνηση, παρενέβη άκομψα ο Μιχάλης Κουκουλάκης και ξεκίνησε αρχικά μία φραστική επίθεση άνευ προηγουμένου! Μερικές από τις εκφράσεις ήταν «ρουφιάνε, θα σε βάλω φυλακή», «δεν ξέρεις με ποιον έχεις μπλέξει», «πάρε το μουστάκια κι ενημέρωσέ του» κι άλλες ακατανόμαστες εκφράσεις και ύβρεις πεζοδρομίου εναντίον του Ιωαννίδη και μελών της οικογένειάς του! 

Αλλά δεν έμεινε εκεί, αλλά σήκωσε το χέρι του για να χτυπήσει τον Γιώργο Ιωαννίδη αλλά ευτυχώς μπήκε στη μέση ο Μιχάλης Γαρεφαλάκης για να τον σταματήσει από το να χειροδικήσει ενώ μπήκε στη μέση και ο Κώστας Κιάσσος!

Σκηνές απαράδεκτες, εκφράσεις ντροπής εις βάρος του Γιώργου Ιωαννίδη, ο οποίος είναι γνωστός για το ήθος του και έκανε πίσω, ενώ ένιωσε έντονη αδιαθεσία από την εις βάρος του επίθεση και προτίμησε να φύγει από το Παγκρήτιο Στάδιο για να προφυλάξει την υγεία του και την σωματική του ακεραιότητα.

Και ξαναγράφουμε, όλα έγιναν με μάρτυρες δεκάδες διαιτητές αλλά και αθλούμενους πολίτες στο Παγκρήτιο Στάδιο, με τον Μιχάλη Κουκουλάκη να μη σέβεται τίποτα και κανέναν και μάλιστα συνέχισε να βρίζει και να απειλεί ακόμα και όταν ο Ιωαννίδης είχε αποχωρήσει από το Παγκρήτιο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News