Οδύνη και πένθος στην ΕΠΣΗ για την απώλεια Βλαχάκη

Ποδόσφαιρο
Οδύνη και πένθος στην ΕΠΣΗ για την απώλεια Βλαχάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και η ΕΠΣΗ πενθούν τον θάνατο του παράγοντα Γιώργου Βλαχάκη, ο οποίος σε ηλικία 66 ετών έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή με ανακοπή καρδιάς.

Δεκάδες είναι οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις από σωματεία του Ηρακλείου ενώ η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, όπου ο εκλιπών υπήρξε πρόεδρος για πολλά χρόνια, αναφέρει τα εξής:

"Με αισθήματα οδύνης και πένθους η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πληροφορήθηκε την ξαφνική απώλεια του Γιώργου Βλαχάκη.

Ο εκλιπών υπηρέτησε την ΕΠΣΗ από το πόστο του προέδρου και από άλλες διοικητικές θέσεις για πολλά χρόνια και συνέδεσε το όνομά του με σημαντικές στιγμές του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Υπηρέτησε για δεκαετίες το σωματείο του ΕΓΟΗ, όπου διετέλεσε φέτος πρόεδρος, το σωματείο του ΠΟΑ αλλά και την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ήταν ένας παράγοντας με εμπειρία και δυναμικό χαρακτήρα, αποτελώντας παράδειγμα για τους νεότερους.

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους σε όλη την οικογένεια, στην σύζυγό του Ευαγγελία, στην κόρη του και στέλεχος της γραμματείας της ΕΠΣΗ Μαρία, στα παιδιά του και στα εγγόνια του, όπως και στο σωματείο του ΕΓΟΗ.

Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ θα παρευρεθεί και θα απευθύνει το ύστατο αντίο στον Γιώργο Βλαχάκη στην νεκρώσιμο ακολουθία που θα ψαλεί την Κυριακή 17 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Του Κυρίου (Νέο Κοιμητήριο). Ο Θεός να τον αναπαύσει…"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News