Θρηνεί το ποδόσφαιρο, «έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Βλαχάκης

Ποδόσφαιρο
Θρηνεί το ποδόσφαιρο, «έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Βλαχάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μία είδηση που σκόρπισε τη θλίψη στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου του Ηρακλείου ξημέρωσε η σημερινή ημέρα αφού έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο έμπειρος και αγαπητός παράγοντας Γιώργος Βλαχάκης.

Ο 66χρονος πρώην παράγοντας είχε συνδέει το όνομα του με το τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, το οποίο υπηρέτησε με επιτυχία επί σειρά ετών ενώ είχε διατελέσει για μεγάλο διάστημα και πρόεδρος της ΕΠΣΗ.

Παραγοντικά είχε βρεθεί στο πλευρό των ομάδων του ΟΦΗ αλλά και του ΕΓΟΗ.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο (12:00) στον Ιερό Ναό της Αναστάσεων του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Συλλυπτητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣΗ, η οποία μάλιστα τονίζει:

Με αισθήματα οδύνης και πένθους η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πληροφορήθηκε την ξαφνική απώλεια του Γιώργου Βλαχάκη.

Ο εκλιπών υπηρέτησε την ΕΠΣΗ από το πόστο του προέδρου και από άλλες διοικητικές θέσεις για πολλά χρόνια και συνέδεσε το όνομά του με σημαντικές στιγμές του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Υπηρέτησε για δεκαετίες το σωματείο του ΕΓΟΗ, όπου διετέλεσε φέτος πρόεδρος, το σωματείο του ΠΟΑ αλλά και την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ήταν ένας παράγοντας με εμπειρία και δυναμικό χαρακτήρα, αποτελώντας παράδειγμα για τους νεότερους.

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους σε όλη την οικογένεια, στην σύζυγό του Ευαγγελία, στην κόρη του και στέλεχος της γραμματείας της ΕΠΣΗ Μαρία, στα παιδιά του και στα εγγόνια του, όπως και στο σωματείο του ΕΓΟΗ.

Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ θα παρευρεθεί και θα απευθύνει το ύστατο αντίο στον Γιώργο Βλαχάκη στην νεκρώσιμο ακολουθία που θα ψαλεί την Κυριακή 17 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Του Κυρίου (Νέο Κοιμητήριο). Ο Θεός να τον αναπαύσει…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News