Στον πάγκο της Δαμάστας ο Μανόλης Φρουδάκης

Ποδόσφαιρο
Στον πάγκο της Δαμάστας ο Μανόλης Φρουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Μανόλη Φρουδάκη στον πάγκο και οριοθετώντας ως στόχος τον πρωταθλητισμό θα πορευτεί η Δαμάστα την επόμενη σεζόν στην Α2 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποιος πέτυχε την άνοδο της Τριτωνίας στην Α1, μετά την αποχώρησή του από το σωματείο του Αστριτσίου συμφώνησε με τη Δαμάστα, προκειμένου να την οδηγήσει σε μία ανάλογη επιτυχία. Μάλιστα, ήδη ετοιμάζονται και ηχηρή μεταγραφική ενίσχυση!

Η ανακοίνωση της Δαμάστας αναφέρει τα εξής:

«Το ΔΣ της ομάδα μας αποφάσισε για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19 στην Α2 η ομάδα μας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο  ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά με κύριο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της στην Α1.

Στην προσπάθεια μας αυτή επιλέξαμε για προπονητή μας τον καταξιωμένο κ.Μανώλη Φρουδάκη που το όνομα του είναι συνδεδεμένο με την επιτυχία, έχει μεγάλη εμπειρία στην συγκεκριμένη κατηγορία και γενικά είναι γνώστης  του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Καλωσορίζουμε στην Δαμάστα τον Μανώλη Φρουδάκη και ξεκινάμε μαζί άμεσα τον σχεδιασμό και την ενίσχυση της ομάδας μας ώστε να είναι δυνατή,ανταγωνιστική, να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και στο τέλος της περιόδου να πετύχει τον στόχο της και να στεφθεί πρωταθλήτρια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News