Αγώνας ανθρωπιάς μεταξύ Πυροσβεστικής και Παλαίμαχων ΕΑΡ

Ποδόσφαιρο
Αγώνας ανθρωπιάς μεταξύ Πυροσβεστικής και Παλαίμαχων ΕΑΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Παγκρήτιο Στάδιο γέμισε με ανθρωπιά το απόγευμα της Δευτέρας, με την ομάδα της Πυροσβεστικής Ηρακλείου και τους Παλαίμαχους της ΕΑΡ να αγωνίζονται για ιερό σκοπό. Κι αυτό γιατί μέσω του φιλικού αγώνα εξασφαλίστηκε η χορηγία ενός αμαξιδίου scooter για τη μοναχή Αρσενία του μοναστηρίου Αγ.Θεοδώρου Γαβρά.

Η χορηγία προέρχεται από τον Dr Aντώνη Παπαδάκη τον οποίο και οι διοργανωτές του φιλικού ευχαρίστησαν για την στήριξή του σε μια σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία. Μάλιστα, οι δύο ομάδες τον τίμησαν με πλακέτα ενώ πριν το παιχνίδι έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία στο Παγκρήτιο Στάδιο του κορυφαίου Έλληνα προπονητή, Γιάννη Πετράκη, που αγωνίστηκε με τους συντοπίτες του Ρεθυμνιώτες και θυμήθηκε τα παλιά. Με την ΕΑΡ αγωνίστηκαν και άλλες παλιές δόξες του ποδοσφαίρου όπως  οι Σήφης Κορωνάκης, Μανόλης Συντιχάκης, Μανόλης Παπαματθαιάκης, Γιάννης Κατσούλης, Κώστας Ανυφαντάκης, Μιχάλης Βουράκης, Γιώργος Λυρώνης και άλλοι.

Μετά το φιλικό, έγινε τραπέζι στην ταβέρνα "Πετούσης", εκεί όπου όλοι έγιναν μια παρέα και θυμήθηκαν όμορφες στιγμές στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ η ομάδα της Πυροσβεστικής εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον ιδιοκτήτη κ. Γιώργο Πετούση για το δείπνο που προσέφερε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News