Τοπικό

Έτοιμος για τον μεγάλο τελικό ο ΟΦΙεράπετρας με κόσμο στο πλευρό του

Ξεσηκωμός επικρατεί στην Ιεράπετρα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που έχει μπροστά του αύριο (17.30) στο Κερατσίνι ο ΟΦΙ απέναντι στην Νίκη Βόλου. Οι Γεραπετρίτες-οργανωμένοι και μη-διοργανώνουν μεγάλη εκδρομή για να είναι δίπλα στην πιο κρίσιμη στιγμή της ομάδας τους.

Ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του την τεχνική ηγεσία του ΟΦΙ και κρίνεται απόλυτα πετυχημένος, δείχνοντας στα 36 του πως έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του σχολίασε:
"Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ιστορία του ΟΦΙ Πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του για να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη επιτυχία. Είμαστε έτοιμοι σε όλους τους τομείς για να σηκώσουμε το κύπελλο απέναντι σε μια πολύ δυνατή και ιστορική ομάδα, θέλοντας να δώσουμε μεγάλη χαρά στους χιλιάδες φιλάθλους μας. Στις τάξεις των ποδοσφαιριστών υπάρχουν παιδιά με πείρα, έχοντας παίξει σε ομάδες που κλήθηκαν να δώσουν αγώνες μεγάλης σημασίας και ξέρουν πώς να διαχειριστούν την πίεση", Ο Γιάννης Μάγγος πρόσθεσε: "Οι παίκτες που έχουμε από την Κρήτη και είναι θεωρητικά βασικοί έχουν επίσης παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Όλα τα παιδιά είναι καταρτισμένα για να ανταποκριθούν σε παιχνίδια πρόκλησης όπως είναι ο τελικός του Σαββάτου. Δεν επηρεαζόμαστε από πουθενά δουλεύουμε προσηλωμένα και με σωστή φιλοσοφία σωστή προσέγγιση του αγώνα λίγη τύχη και την βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά."


Από την πλευρά του ο Γιάννης Κορέτας που παίζει στον ΟΦΙ αλλά προηγούμενη του ομάδα ήταν η Νίκη Βόλου δηλωσε σε αθηναϊκή αθλητική ιστοσελίδα:
"Όλος ο κόσμος της Ιεράπετρας είναι ενθουσιασμένος, γιατί δεν περίμενε κανείς να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου είτε να τερματίσουμε τρίτοι στο πρωτάθλημα με δυνατούς αντιπάλους, όπως ο Ηρόδοτος, το Αιγάλεω ή ο Φωστήρας. Ήταν ένας πολύ δύσκολος όμιλος και δεν το πίστευε κανείς ότι θα μπορούσε να γίνει όλο αυτό, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι βρήκαμε τα πατήματά μας και καταφέραμε να κάνουμε μία αξιόλογη πορεία. Ήταν μία καλή σεζόν για την ομάδα μου". Ο Κορέτας μίλησε και για τη στήριξη που έχει η ομάδα του από το φίλαθλο κοινό της Ιεράπετρας, τονίζοντας χαρακτηριστικά:


"Πιστεύω ότι θα έρθει στο γήπεδο αρκετός κόσμος και ειδικά από τους οργανωμένους, τους Κουρήτες. Ο δικός μας κόσμος είναι θερμός, είχαμε στα περισσότερα παιχνίδια 1.500 άτομα στην έδρα μας και δε χάσαμε κανένα ματς στην Ιεράπετρα. Όπως και από μας, έτσι και από τη Νίκη πιστεύω ότι θα δώσει το παρών πολύς κόσμος και πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια. Και οι δύο είναι θερμοί οπαδοί και θα στηρίξουν με πάθος την ομάδα τους".


*Ο Ηρόδοτος εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχηθεί καλή επιτυχία στον ΟΦΙ στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών απέναντι στη Νίκη Βόλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος συγχαίρει για την πορεία του τον ΟΦ Ιεράπετρας και εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, το Σάββατο (σ.σ. αύριο) στις 17.30 στο Κερατσίνι».

Σχόλια