Αποχαιρέτισε την Τριτωνία με μία μαντινάδα ο Μανόλης Φρουδάκης

Αθλητισμός
Αποχαιρέτισε την Τριτωνία με μία μαντινάδα ο Μανόλης Φρουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ημέρες μετά την άνοδο της Τριτωνίας στην Α1 ΕΠΣΗ ήρθε απρόσμενο διαζύγιο με τον προπονητή Μανόλη Φρουδάκη, ο οποίος συνδύασε την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας του Αστριτσίου με δύο ανόδους.

Όπως ανέφερε στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή της η Τριτωνία, ήταν ένα αίτημα του προπονητή που έγινε δεκτό και με ιδιαίτερα συναισθήματα συγκίνησης και σεβασμού προς στο πρόσωπό του, τον αποχαιρετούν και του εύχονται κάθε επιτυχία στην συνέχεια. Ο έμπειρος προπονητής από την πλευρά του σε δήλωσή του ανέφερε ότι ήταν η καλύτερη στιγμή για όλους για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη, αποχαιρετώντας με μία μαντινάδα το σωματείο. Ο Μανόλης Φρουδάκης ανέφερε τα εξής: «Πήρα την απόφαση να μην είμαι προπονητής στην ομάδα της Τριτωνίας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Τώρα είναι η σωστή στιγμή για όλους μας, μπορεί να φανεί περίεργη η απόφαση αλλά έπρεπε να γίνει ήταν το καλύτερο για όλους. Για την ομάδα, για τους παίκτες αλλά και εμένα. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών και χρειαζόταν μια αλλαγή έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Αγαπάω την Τριτωνία, αγαπάω τον Παράσχο Τζόρβα, αυτό τον υπέροχο άνθρωπο που είναι τιμή σε κάθε κοινωνία να τον έχει, που αν και μικρότερος μου πολλές φορές στα τέσσερα χρόνια, οι συμβουλές του ήταν καταλυτικές για την πορεία της ομάδας.

Είμαι ευγνώμων προς όλους, εδώ θα πω, "έφυγα και την σκέψη μου, κοντά σας θα τη ‘φήσω, να πω πως κάτι ξέχασα για να ξαναγυρίσω".

Η Τριτωνία μου έδωσε τα πάντα και θα είμαι πάντοτε κοντά στην ομάδα.

Και εγώ όμως έδωσα το καλύτερο μου εαυτό με αποκορύφωμα τις δυο ανόδους στην Α2 και Α1 ΕΠΣΗ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πρωταγωνιστές των μεγάλων επιτυχιών, τους ποδοσφαιριστές-τα παιδιά μου γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα γινόταν τίποτα.

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Λυδατάκη που και τα τέσσερα χρόνια ήταν δίπλα μου.

Μπορεί αυτή η απόφαση μου να είναι ακατανόητη από πολλούς αλλά για μένα η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή τόσο στην ομάδα όσο και σε έμενα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News