Νέοι Αλμυρού και Ποσειδώνας νικητές στα μπαράζ της Β’ ΕΠΣΗ

Αθλητισμός
Νέοι Αλμυρού και Ποσειδώνας νικητές στα μπαράζ της Β’ ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Δύο κρίσιμα μπαράζ έγιναν χθες στην Β’ ΕΠΣΗ με τα οποία ουσιαστικά έκλεισε και η σεζόν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, με μεγάλους νικητές τους Νέους Αλμυρού και τον Ποσειδώνα.

Οι Νέοι Αλμυρού επικράτησαν μετά από ένα έντονο σε συγκινήσεις παιχνίδι με 2-1 της Βόνης στο γήπεδο των Δαφνών. Ήταν ένα μπαράζ κατάταξης ανάμεσα στις ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση στους ομίλους της Β’ Κατηγορίας, με τους Νέους Αλμυρού με αυτή τη νίκη, να έχουν στα χέρια τους το πρώτο επιλαχών εισιτήριο για την άνοδο, σε περίπτωση που αδειάσει κάποια θέση στην Α2 Κατηγορία.

Ήταν ένα παιχνίδι όπου η Βόνη προηγήθηκε στο σκορ στο 16ο λεπτό με τον Λουρίδα, με τους Νέους Αλμυρού να ισοφαρίζουν 1-1 στο 65’ με τον Ζερβό κι ενώ το ματς όδευε στην παράταση, ήρθε ο παίκτης-προπονητής των Νέων Αλμυρού Μάνος Μιχελάκης να σκοράρει στο 96ο λεπτό και να ξεσπάσουν έξαλλοι πανηγυρισμοί για τους νικητές.

Στο μπαράζ παραμονής που έγινε στο Μαρτινέγκο, ο Ποσειδώνας σώθηκε επικρατώντας με 1-0 της Ρόκας και βάση προκήρυξης η ομάδα του Προφήτη Ηλία υποβιβάζεται στην Γ’ ΕΠΣΗ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε στο 32’ ο Τζωρμπατζάκης ενώ η Ρόκα στο φινάλε είχε χαμένο πέναλτι!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News