Το ευχαριστώ της Δαμάστας για την άνοδο!

Ποδόσφαιρο
Το ευχαριστώ της Δαμάστας για την άνοδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δαμάστα γιόρτασε την περασμένη Κυριακή την άνοδό της στην Α2 ΕΠΣΗ μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Θέρισο.

Μάλιστα, αποθεώθηκε και ο πρόεδρος του σωματείου Αντώνης Παπαδάκης, ο οποίος με την παρουσία του και τη στήριη των συνεργατών του στη διοίκηση άλλαξε τα πάντα στη Δαμάστα.

Το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής ήταν και το τελευταίο φετινό, καθώς αυτό το σαββατοκύριακο όταν και ολοκληρώνεται η Β2 ΕΠΣΗ, η Δαμάστα έχει ρεπό.

Η διοίκηση από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωσε ευχαριστώντας τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Κώστα Μαρή, το φίλαθλο κόσμο και όλους όσους συνέβαλαν στην φετινή επιτυχημένη πορεία:

"Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΔΑΜΑΣΤΑΣ αισθάνεται την ανάγκη τώρα με την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ να ευχαριστήσει θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την προσφορά  τους για άλλη μια χρονιά να αγωνιστούν με την φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας και να εκπληρώσουν ένα μεγάλο στόχο... την άνοδο της ομάδας μας στην Α2 ΕΠΣΗ!!!!!

Επίσης οφείλουμε να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή της ομάδας μας κ. Κώστα Μαρή για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου. Ως νέο Δ.Σ. φέτος πιστεύουμε ότι πραγματικά κάναμε μια υπέρβαση σε όλους τους τομείς της ομάδας μας και η άνοδος στην ανώτερη κατηγορία πιστεύουμε ότι ήταν η ανταμοιβή όλων αυτών των προσπαθειών που κάναμε φέτος για την ομάδα μας.

Επίσης θα ήταν άδικο να μην ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας που φέτος πραγματικά ήταν δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.

Και τέλος συγχαίρουμε θερμά το φίλο σωματείο του ΜΑΡΑΘΩΝΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β2 ΕΠΣΗ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα κατηγορία που θα αγωνιστούμε του χρόνου μαζί. Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή ξεκούραση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News