Ο Τζώρτζογλου δείχνει το αύριο στο τοπικό ποδόσφαιρο!

Ποδόσφαιρο
Ο Τζώρτζογλου δείχνει το αύριο στο τοπικό ποδόσφαιρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις τελευταίες μέρες ακουγόταν και γραφόταν επανειλημμένως ότι ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του Νίκου Τζώρτζογλου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, μιλούσαν για μια απόφαση που θα έπαιρνε ο ηγέτης του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου την τελευταία στιγμή.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί από την παράταξη του αντίπαλου συνδυασμού μιλούσαν με σιγουριά για διεξαγωγή των εκλογών χωρίς αντίπαλο…  Αλλά όλα αυτά μέχρι σήμερα το μεσημέρι!

Ο Νίκος Τζώρτζογλου διέψευσε τους πάντες και τα πάντα! Όχι μόνο ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, αλλά την έκανε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, παρουσίασε την καλύτερη ομάδα υποψηφίων που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο τοπικό ποδόσφαιρο. Αυτός που μέχρι χθες αναρωτιόμασταν αν κατέβει στις εκλογές, σήμερα μας διαψεύδει όλους και με ονόματα που ουσιαστικά προεξοφλούν την νίκη του, δείχνει το αύριο στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Δε ξέρουμε αν η παράταξη του Νίκου Τζώρτζογλου ήταν ένας γίγαντας που κοιμόταν, αλλά σίγουρα η συκοφαντική τακτική των αντιπάλων με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και ανυπόστατα ψεύδη, στα οποία η απάντηση του Νίκου Τζώρτζογλου ήταν απλά τέσσερις λέξεις "δεν απαντώ, δεν σχολιάζω". Το γεγονός ότι ο ίδιος ταυτόχρονα μιλούσε με κολακευτικά λόγια για την αντίπαλη παράταξη και τον πρόεδρο της, προφανώς τον πείσμωσαν και μάλλον οι συκοφαντίες και οι προκλήσεις όλο αυτό τον καιρό έπιασαν τόπο, αλλά με αντίθετα αποτελέσματα γι’ αυτούς που τις διέσπειραν.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πρόσωπα που είναι αρκετά κοντά του, μούδιασαν στο άκουσμα των υποψηφίων του Νίκου Τζώρτζογλου, πρόσωπα που όπως είπε κάποιος στην συνέντευξη Τύπου, την ενδεκάδα του Τζώρτζογλου θα την ζήλευε και αυτή ακόμα η ΕΠΟ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News