Τζώρτζογλου: «Θα είμαι υποψήφιος, δυνατά ονόματα στο συνδυασμό μας»

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: «Θα είμαι υποψήφιος, δυνατά ονόματα στο συνδυασμό μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο Νίκος Τζώρτζογλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΣΗ, στη συνέντευξη Τύπου που έγινε το μεσημέρι και ξεκίνησε δυναμικά την προεκλογική περίοδο.

Τόνισε θα γίνουν αρκετές αλλαγές με στόχο την συνεχή ανάπτυξη του ηρακλειωτικού ποδοσφαίρου, προσθέτοντας ότι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού θα ανανεωθεί κατά 80% και ανακοίνωσε τα ονόματα των "βασικών".

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι 40 πρόσωπα απαρτίζουν την επόμενη μέρα της ΕΠΣΗ, ενώ θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές στις επιτροπές.

«Είμαι εδώ για να απαντήσω σε όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα. Υπηρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο 16 χρόνια και ευελπιστώ να είμαι για άλλα 4. Έχουμε εισπράξει θετικά σχόλια από τα σωματεία, που ταυτόχρονα επιθυμούν αλλαγές», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε τα ονόματα των βασικών υποψηφίων, με «δυνατές» επιλογές και άνεμο αλλαγής, ενώ παραμένουν πέντε πρόσωπα από το απερχόμενο Δ.Σ.:

Θεόφιλος Ασλάνης

Στέλιος Παπαδάκης

Γιώργος Στεφανουδάκης

Δημήτρης Χρονάκης

Βαγγέλης Πετούσης

Νίκος Τζώρτζογλου

Βαγγέλης Παπαγγελής

Γιώργος Κουτεντάκης

Γιάννης Σμαραγδάκης

Γιώργος Βοζικάκης

Ανακοίνωσε, ότι σ’ αυτή την 10αδα θα προστεθεί ένα όνομα έκπληξη τις επόμενες μέρες.

Επίσης, αναφέρθηκε σε κάποια από τα ονόματα που θα απαρτίζουν τις επιτροπές ή θα είναι αναπληρωματικοί στο ψηφοδέλτιο και πρόκειται για τις Άννα Τυράκη, Ελένη Καμπουράκη, Γιάννη Δασκαλάκη, Γιώργο Φανουράκη, Γιάννη Νικηφόρο, Νίκο Κορνελάκη, Γιάννη Δροσίτη, Λιβέρης Παλήκαρη, Φίλιππο Βερδιάκη, Μάρκο Ξενογιαννάκη, Κώστα Αργέντη, Γιάννη Κωστάκη, Αρίστο Μπαστάκη και Παναγιώτης Φρυσούλης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γιάννης Δροσίτης και Παναγιώτης Φρυσούλης μετείχαν ως τακτικά μέλη στην απερχόμενη διοίκηση και συνεχίζουν στο ψηφοδέλτιο ως αναπληρωματικοί. 

Ο εκ των υποψηφίων, Γιώργος Στεφανουδάκης (γιατρός της ΠΑΕ ΟΦΗ και άλλοτε μέλος του Δ.Σ.) υπογράμμισε: «Ο Νίκος είναι μια ηγετική μορφή. Έχει μια ταυτότητα η ΕΠΣΗ και κάνει το Ηράκλειο πρωταγωνιστή. Είναι χαρά της πόλης να βλέπουμε τις ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ο Εργοτέλης και ο Ηρόδοτος να πηγαίνουν καλά. Μέσα σ’ αυτό δε μπορεί να λείπει ο Τζώρτζογλου».

Από την πλευρά του ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Ηρακλή Νιπιδιτού, Στέλιος Παπαδάκης πρόσθεσε: «Είναι τιμή για μένα και για το χωριό που εκπροσωπώ να βρίσκομαι εδώ. Δέχθηκα με χαρά και τιμή την πρόταση. Ήρθε η ώρα να περάσουμε τις ιδέες που έχουμε. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε το τοπικό ποδόσφαιρο».

Ο παράγοντας της Τριτωνίας, Δημήτρης Χρονάκης τόνισε για τη συμμετοχή του: «Λατρεύω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αγαπάμε τις ομάδες μας και ευχαριστώ για την πρόσκληση. Πρέπει να μπούμε δυναμικά στις 28 του μήνα».

Ο Θεόφιλος Ασλάνης που τα τελευταία χρόνια μετέχει ενεργά στα δρώμενα της ΕΠΣ Ηρακλείου συμπλήρωσε: «Η αγάπη μας για το τοπικό ποδόσφαιρο μας φέρνει εδώ. Έχουμε κάνει πολύ καλό τιμ και τα καλύτερα έρχονται».

Επίσης κοντά στην προσπάθεια ήταν εξωθεσμικά ο πρώην πρόεδρος της Αγίας Βαρβάρας, Βαγγέλης Πετούσης, που πλέον θα είναι υποψήφιος για τη διοίκηση: «Μου αρέσει η φιλοσοφία του Τζώρτζογλου και την ακολουθώ. Ήθελα να βοηθήσω από κοντά σ’ αυτή την προσπάθεια. Να βοηθήσουμε ακόμη πιο πολύ το τοπικό ποδόσφαιρο, κάνοντας ακόμα ένα βήμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News