Τοπικό

Η επίσημη προκήρυξη των εκλογών της ΕΠΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ συνεδρίασε σήμερα, συνεχίζοντας ουσιαστικά τη συνεδρίαση που είχε διακοπεί την περασμένη Παρασκευή και ακολούθησε η επίσημη προκήρυξη των εκλογών της 27ης Μαϊου.

Η ανακοίνωση-σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των σωματείων μελών της ΕΠΣΗ είναι η εξής:

«Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του ισχύοντος Καταστατικού της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου (ιδίως άρθρα 20 επόμενα) και την υπ.’αριθμ. 115/11-05-2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

ΣΥΓΚΑΛΟΥΜΕ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Αθλητικών Σωματείων-Μελών της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου, που θα πραγματοποιηθεί στην μεγάλη Αίθουσα του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ASTORIA CAPSIS  την 27η  ΜΑΪΟΥ 2018, ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και με ώρα έναρξης την 10:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

1.-Επικύρωση Πληρεξουσίων Αντιπροσώπων και Έλεγχος Απαρτίας Παρισταμένων Μελών

 

2.- Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ.

 

3.- Εκλογή των Μελών της Εφορευτικής Επιτροπής

 

4.-Αρχαιρεσίες για την εκλογή ένδεκα (11) Τακτικών και μέχρι ένδεκα (11) αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου.

 

5.-Αρχαιρεσίες για την εκλογή τριών (3) τακτικών και μέχρι τριών (3) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου.

 

Εάν δεν υπάρξει απαρτία η  ΄Εκτακτη Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, δηλαδή την  27η ΜΑΪΟΥ 2018 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ   ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΡΑ  11:00 με τα ίδια θέματα.

 

1.Ως γνωστόν των εργασιών της ΄Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης, προεδρεύει σύμφωνα με το καταστατικό ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.

2.Η συνέλευση διορίζει τρεις (3) γραμματείς υπεύθυνους για την τήρηση και επικύρωση των πρακτικών μαζί με τον Πρόεδρο.

3.-Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής είναι δικαστικός αντιπρόσωπος που διορίζεται  μετά από αίτηση της Ε.Π.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ από τον Προϊστάμενο του αρμοδίου Πρωτοδικείου του τόπου διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.

Τα υπόλοιπα  δύο μέλη εκλέγονται με ψηφοφορία από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Εφόσον δεν οριστεί δικαστής ως πρόεδρος η Γ.Σ. εκλέγει και τα τρία (3) μέλη.

 

Οι υποψήφιοι για την εκλογή στα όργανα διοίκησης της Ε.Π.Σ Ηρακλείου (Τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ., τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής) θα πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου δικαιολογητικά στις προθεσμίες που ορίζονται σ΄αυτό.

 

Ο καθορισμός των αντιπροσώπων των Αθλητικών Σωματείων-Μελών  της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου και όλη η εν γένει προδιαδικασία και διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης και  των αρχαιρεσιών γίνεται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Καταστατικού της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια