Τοπικό

O Μάρκος της καρδιάς μας!

Αγαπητέ πρόεδρε της άνευ οντότητας και αυτοεπικαλούμενης Ερασιτεχνικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης (αφού έτσι και παρά τις παρατηρήσεις μας εξακολουθείς εσφαλμένα να τιτλοφορείς την παράταξή σου), το παρών κείμενο είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στον Μάρκο Κλουβιδάκη, αφού πιστεύουμε ότι σημαντικότερο από τις εκλογές της οποιασδήποτε ΕΠΣΗ είναι η αξιοπρέπεια των ανθρώπων, όπως είναι η δική του!

Ποιος είναι ο Μάρκος;

Σεμνός άνθρωπος του μόχθου και της καθημερινότητας. Οικογενειάρχης. Αθόρυβος, ακούραστος, χαρακτηριστική και αγαπημένη φυσιογνωμία των γηπέδων του τοπικού ποδοσφαίρου.

Με αγωνίες για την εξασφάλιση του επιούσιου, μεγαλύτερες από τις δικές σας. Φυσιογνωμία βιβλική θα λέγαμε, φιλοσοφημένος για τα τεκταινόμενα στην πολιτική, την καθημερινότητα, με σεβασμό στο συνάνθρωπο και στις αξίες που πολλοί δυστυχώς σήμερα όχι μόνο δεν σέβονται αλλά και αγνοούν.

Επί χρόνια φροντιστής των μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ. Τα νέα παιδιά τον λατρεύουν τόσο όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε εκεί στην φερόμενη Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση. Μάλιστα, η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ του αφιέρωσε από την καρδιά της και χθες την επιτυχία της, την κατάκτηση της πρωτιάς στο Κύπελλο Μάχης Κρήτης. Του το είχαν άλλωστε υποσχεθεί από τον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, θέλοντας να τον βλέπουν χαρούμενο και χαμογελαστό.

Η αναφορά σας στο Μάρκο τους, έχει ενοχλήσει αυτά τα παιδιά και όχι μόνο. Όπως και εμάς που τον γνωρίζουμε καλύτερα από εσάς.

Πράγματι ξέρει και μαγειρεύει. Μαγειρεύει όμως από χόμπι και από αγάπη στα νέα αυτά παιδιά, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος. Απλά γιατί του αρέσει να μοιράζει χαρά. Σε όλους μας και ιδιαίτερα σε αυτό που αγαπά. Στα νέα παιδιά και το ποδόσφαιρο.

Δε μαγειρεύει όμως επαγγελματικά όπως εσείς,  και δεν έχει καμία σχέση με μαγείρεμα αστακών, ούτε ζει από αυτό, όπως εσείς.

Δε μαγειρεύει, δεν ραδιουργεί, δεν γλείφει, δεν είναι ψώνιο για να επισκέπτεται άνευ ουσίας δημάρχους και πολιτικούς και πέρα από το να υπηρετεί το τοπικό ποδόσφαιρο με τον τρόπο που αυτός μπορεί, δεν στήνει κανένα  παρασκήνιο όπως κάποιοι στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Και το σπουδαιότερο δε σας ενοχλεί αλλά εργάζεται σιωπηλά, αγόγγυστα, δύσκολα για την καθημερινότητά, την δική του και της οικογένειας του. Εκεί όμως, και εδώ είναι το μεγαλείο του, βρίσκει το χρόνο να προσφέρει και στο ποδόσφαιρο. Ότι και όσο μπορεί. 

Αγαπητέ  εκπρόσωπε της  Ερασιτεχνικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης, τέτοιους ανθρώπους θα θέλαμε πολλούς και στην επόμενη μέρα του τοπικού ποδοσφαίρου.

ΥΓ1: Περιορίστε τα ορθογραφικά σας λάθη στις δηλώσεις σας γιατί βγάζουν μάτι!

ΥΓ2: Μην βγάζετε ανακοινώσεις «σαν» πρόεδρος αλλά «ως» που είναι το σωστό. Αν δεν ξέρετε ρωτήστε για τη διαφορά...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια